Реклама / Ads
8| 7074 |16.06.2010 ФРОГ МЮЗИК

Слейър идват за голямата тресня

.
Slayer Източник: http://www.alacan.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4549
Преди 2 години забраниха снимките; този път едва ли ще им се получи.
 

Ju_17 Cool

Една от бандите, които ще размажат феновете си на рокфеста в София след броени дни, е Слейър. Независимо, че вокалистът на групата Том Арая наскоро претърпя сериозна операция, и е с пластина във врата, групата ще забие на стадион „Васил Левски”. Впрочем Слейър няма да пристигнат на непознато място. Те неведнъж са идвали в България, а всичките им фенове помнят концерта им от юли 2008 в Каварна. Те им се изкефили максимално, но останал и горчивият привкус от забраната за снимки. Тогава музикантите категорично обявили, че ако видят светкавица от фотоапарат, ще слязат от сцената. На стадион „Васил Левски” обаче е ясно, че подобно нещо няма как да се случи.

Американската траш метъл банда е създадена през 1981 година в Хънтингтън парк, Калифорния. Слейър имат 10 студийни и два лайф албума. През 80-те години те заслужено стават една от групите от т.нар. „голямата четворка“ на американския траш, редом с Металика, Антракс и Мегадет. Слейър обаче създават собствен стил, който спецове определят като уникален. Предизвикателствата са запазена марка на бандата, затова различни религиозни групи през различни периоди от време са заклеймявали било текстове, било обложки на групата, заради темите, с които се занимават Слейър (от англ. убиец): серийни убийци, сатанизъм, религия, война, холокост.

Два път бандата е грабвала музикалните награди Грами ‒ през 2007 за «Най добро метъл изпълнение» на «Eyes of the Insane» и през 2008 отново в същата категория за най добро метъл изпълнение» на «Final Six»

В София те ще свирят около час и вече били наясно със страхотен, направо размазващ сетлист. Така че до среща на "Sofia Rocks Powered By Sonisphere Festival”. Датата и мястото на срещата са непроменени: 22-23 юни на Националния стадион "Васил Левски". И ще си снимаме до насита. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5693 |14.06.2010 Над два часа и половина продължи концерта на Елтън джон . 1| 5884 |10.06.2010 Елтън подгрява с вина и вегетариански деликатеси . 1| 6118 |08.06.2010 Рокаджии и рокери стягат кинти и багаж за морето . 6| 7672 |30.05.2010 Турската maNga забива рокпирон в Меката на кючека

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads