Реклама / Ads
0| 7332 |23.07.2013 ФРОГ МЮЗИК

SOLAR DANCE ARENA @ SPIRIT of Burgas 2013

.
За всички нощни птици – единичен билет *след полунощ* на цена от 40 лева
 

Първият гост на Solar Dance Arena на 27 юли ще е резидентът на Yalta Club и на Solar – българският  талант, показвал многократно, че не отстъпва по нищо на чуждестранните си колеги – DJ Juan Alvarez. Той ще се появи зад пулта точно в 1.15, за да подгрее публиката за визитата на най-известното транс трио ABOVE&BEYOND.

 

За признанията и успехите на тримата симпатяги може да се говори много, но достатъчно е да се спомене, че са  единствените спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011 г., както и 8-мото им място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012 г. Майсторството си зад пулта на Solar Dance Arena те ще покажат в разбиващ 2-часов сет, който ще приключи в 4 часа след полунощ. Веднага след тях парти щафетата ще поеме едно от най-значимите имена на електронната сцена PAUL OAKENFOLD. Той е определян като най-влиятелният диджей в света от най-престижните медии и е записан в  Книгата за рекордите на Гинес именно с това си прозвище. Номинираният два пъти за Грами артист е една жива легенда, която за последно видяхме в България като подгряващ диджей на концерта на Мадона в София, но за първи път  феновете на електронната музика ще имат честта да посрещнат изгрева  с него на черноморския бряг.

 

Втората фестивална нощ на Solar Dance Arena ще започне в 1.15 часа с дръм енд бейс иконата ANDY C. Родните фенове още помнят заряда на партито, което спретна преди две години отново на SPIRIT of Burgas. Самият Andy C обяви това свое участие като „най-силното си събитие за 2011 г.”, а очакванията на всички са, че тази година ще е още по-велико. Веднага след него в 2.45 часа на Solar Dance Arena ще се появи австралиецът, който покори света, променяйки разбирането за лайв музика – DUB FX. Изпълненията на феноменалния бийтбоксър представляват умела комбинация от бийтбокс, дъб, реге, хип хоп и дори дръм енд бейс. Именно проводници на последния стил у нас са момчетата от H.M.S.U., които заедно с BALKANSKY, HIGH ROLL и BASSCATZ & SLIM ще закрият по изгрев слънце шестото издание на SPIRIT of Burgas.

 

SPIRIT of Burgas 2013 подкрепя Кандидатурата на Бургас за Културна столица на Европа 2019.

 

SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.

 

SPIRIT of Burgas 2013 отново се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar.

 

SPIRIT of Burgas е носител на следните музикални признания:

§  2008 - сред 15-те най-добри фестивали за Best European Festival на Yourope Festival Awards

§  2009 - сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards

§  2009 - сред ТОП 20 на най-добрите фестивални дестинации в света, според иззданието The Times

§  2009 - програмата на фестивала е разпространена в европейската мрежа на MTV в 16 страни

§  2010 - номинация във финалната фаза на ТОП 10 за Best Medium Sized Festivals на първите награди European Festival Awards

§  2010 - сред ТОП 10 за Best Overseas Festival на UK Festival Awards

§  2011 - SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма CEETEP (Central Eastern European Talent Exchange Program)

§  2012 - SPIRIT of Burgas е първият и все още единствен български музикален фестивал, който става част от европейската програма ETEP (European Talent Exchange Program)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10740 |22.07.2013 Броени дни до старта на най-горещото музикално събитие в страната – SPIRIT of Burgas 2013 . 0| 6417 |22.07.2013 D2 увековечиха протестите в клипа "Черна сутрин" . 1| 6925 |17.07.2013 WU-TANG CLAN потвърдиха най-добрия възможен лайн-ъп! . 1| 6608 |12.07.2013 Сър Елтън Джон отложи лятното си турне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads