Реклама / Ads
0| 7775 |13.02.2013 ФРОГ МЮЗИК

Споменът за Smokie Chris Norman подкрепя Велико Търново за Европейска столица на култирата 2019

.
Община Велико Търново и Продуцентска компания АРТ БГ с гордост представят един от най-грандиозните предстоящи концерти за 2013 – рок легендата на SMOKIE CHRIS NORMAN – на 21 март, от 19 часа, в ДКС „Васил Левски“, Велико Търново. Освен в столицата на 22 март Chris Norman ще гостува и в старата столица на България.
 

 

Първа пролет пристига във Велико Търново с легендарната музика на SMOKIE. Познат като вокал на SMOKIE CHRIS NORMAN прави своя солова кариера, която го издига до първите места в музикалните чартове с любимите на всички песни „Midnight Lady“, „I’ll Meet You At Midnight”, „Living Next Door To Alice”, „Lay Back In The Arms Of Someone”, “Oh Carol” и други.

 

Българските фенове ще имат възможността вече в два български града да усетят невероятната атмосфера на рок музиката от изминалите 30 години. Не само ще си припомнят песни и сюжети от отминали моменти, но и ще се насладят на новите хитови изпълнения на CHRIS NORMAN и неговия бенд от талантливи музиканти от цял свят. Концертите на CHRIS NORMAN не са само музикални събития, те носят историята на едно движение, на една цяла култура, благодарение на която и до днес има рок банди и рокът все още е жив и се развива.

 

Този изключителен концерт във Велико Търново се осъществява по инициатива на кмета на Община Велико Търново г-н Даниел Панов и със специалната подкрепа на Общината. Събитието е част от културната програма на Община Велико Търново за кандидат за Европейска столица на културата 2019.

 

 Концертът на Chris Norman във Велико Търново ще бъде на 21 март, от 19 часа, в ДКС „Васил Левски“.

 

От днес можете да закупите първите 300 билета за концерта на специални промоционални цени – с 10 лева по-ниски от редовните. Промоционалните цени са от 10 до 40 лева и ВИП – от 50.

 

Специално за меломаните от  Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец билети за концертите ще могат да бъдат закупувани от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от Eventim.bg.

Концертът на Chris Norman в София ще бъде на 22 март, от 20 часа, в зала 1 на НДК.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6195 |08.02.2013 Гласът на Smokie Chris Norman ще даде официална пресконференция за България! . 3| 6972 |07.02.2013 Гласът на SMOKIE Chris Norman ще свири с бенда на Слави . 0| 6829 |04.02.2013 KRAAK & SMAAK представят най-доброто от сет листите си и нов албум . 0| 7572 |01.02.2013 Изключителната и неповторима AYO за първи път в България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads