Реклама / Ads
0| 9009 |28.04.2017 ФРОГ МЮЗИК

Световноизвестният Strauss Orchestra Vienna с грандиозен концерт в София

.
Световноизвестният Strauss Orchestra Vienna ще изнесе грандиозен концерт в София на 8 декември, в зала 1 на НДК от 20:00. Познатият и обичан в цял свят оркестър, начело с прочутия диригент Питър Гуд, пристига отново в България по покана на АРТ БГ, като част от дългогодишната традиция на продуцентската агенция за организиране на коледни виенски концерти в София.
 

Оригиналният StraussOrchestraVienna, който пожъна невероятен успех у нас през 2012 годинаи чието гостуване положи началото именно на тази традиция, ще дойде отново, за да потопи родните фенове на класическата музика в омагьосващия свят на безсмъртната австрийска династия, чието музикално наследство се е превърнало в един от стълбовете не само на световната музика, а и на културната история на човечеството като цяло.

 

С безброй блестящи изяви в значимим узикални фестивали, сензационни телевизионни концерти, турнета в цяла Европа, Америка и Азия и със своите CD записи, Strauss Orchestra Vienna е международен синоним на автентичната виенска музика с богат репертоар от класиката на династията Щраус и майсторите на виенската оперета.

 

С професионален състав от изключително опитни музиканти Strauss Orchestra Vienna поддържа постоянна водещата си позиция с най-високи художествени стандарти пред множество подобни музикални формации.

 

ПитърГут е международно признат специалист по творчеството на Йохан Щраус и един от най-уважаваните диригенти на класическата музикална сцена, както във Виена, така и в цял свят. Верен на традицията на ЙоханЩраус, той дирижира оркестъра и с цигулка в ръка. От началото на новото хилядолетие, StraussOrchestraVienna изнася всички свои новогодишни концерти в голямата зала на Винер Концертхаус, което бързо се превръща в непоклатима традиция з авиенчани.

Богатият избор на любими композиции, разнообразието от форми на класически танци и не на последно място умело подбраните оперетни фрагменти, превръщат програмата на StraussOrchestraVienna в дългоочаквано събитие, привлекателно за всички аудитории и често обогатявано от вокални партии на известни певци.

Билети за концерта на Щраус Оркестра Виена могат да се закупят в мрежата на Ивентимна цени: от 40-60 лв.

ВИП: 80-100 лв

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5317 |17.03.2017 Специални изненади и неизпълнявани композиции на концерта на Glenn Miller Orchestra на 22 март в София! . 0| 5069 |31.01.2017 Специални дамски вокални изненади на концерта на Glenn Miller Orchestra . 1| 7152 |16.11.2016 VIENNA MOZART ORCHESTRA с грандиозен концерт София през декември

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads