Реклама / Ads
0| 5900 |06.12.2017 ФРОГ МЮЗИК

Световноизвестният виртуоз Дейвид Гарет с грандиозен концерт в София, част от настоящото му световно турне EXPLOSIVE LIVE!

.
Световноизвестният виртуозен цигулар Дейвид Гарет ще изнесе грандиозен концерт, част от световното си двойно турне “EXPLOSIVE – LIVE“ на 6 юни 2018 година, в зала Арена Армеец в София!
 

Суперзвездата, която пристига по покана на Продуцентска агенция АРТ БГ, и неговата супергрупа, ще представят пълната програма от двата последни албума на гениалния музикант, събрана в един уникален спектакъл, правен специално за арени. След първото си посещение у нас, през февруари 2018, когато Дейвид Гарет ще представи своята класическа програма заедно с пианиста Жулиен Куиентин, суперзвездата ще се завърне през юни 2018 с най-грандиозната си пълна кросоувър продукция, в която ще бъде с огромен бенд на сцената, впечатляващи с размерите си електронни екрани и спиращи дъха сценични ефекти.

 

Предстоящият концерт у нас предоставя уникалната възможност на почитателите на виртуозния и супер актуален в момента артист, да чуят най-новите му песни, в които той свири на електрическа цигулка. Специално за неговия настоящ грандиозен световен тур, Дейвид събира продукцията си от превърналите се в тотални музикални феномени албуми Explosive и Rock Revolution в един мащабен, грандиозен спектакъл. Първата част от турнето претърпя феноменален успех с продадените рекордни 300 000 билета и дава всички предпоставки за дори още по-успешна втора част, която ще мине през Аржентина, Бразилия, Полша, Прибалтика, Израел, Румъния и разбира се, България!


“EXPLOSIVE – LIVE” е музикално явление, което не би могло да се пропусне! Уникалната кросоувър програма представлява един феноменален микс от тежки и интензивни рок мелодии и великолепни балади, примесени с първокласна класическа музика.

Билети за концерта на Дейвид Гарет в зала Арена Армеец на 6 юни може да закупите в мрeжата на Ивентим, както и онлайн от 7 декември от 10 часа на цени: 65, 85, 105 лв. , както и ВИП 185 лв. Първите 300 билета са 10 лв отстъпка.

Наричан Паганини на поп звездите и Джими Хендрикс на цигуларите, Дейвид Гарет е „Цигуларят на Дявола“ на нашето време, интернационална суперзвезда, която магически смесва мелодиите на Металика и Моцарт. Окачествен е като пионерът в модерното „кросоувър“ течение, както и като един от най-талантливите и виртуозни музиканти, Дейвид се чувства еднакво „у дома си“, независимо дали изпълнява най-сложните класически композиции заедно с водещи световни оркестри и диригенти или свири неостаряващите рок класики на мащабните и претъпкани стадиони.

 

Обожаван от милиони фенове по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети и е спечелил 23 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални форуми в градове като Хонг Конг, Германия, Мексико, Тайланд, Бразилия, Сингапур и много други. За албума  “Explosive” е награден със злато в Германия и Австрия, като наградите получава само за няколко седмици. Дейвид Гарет комбинира харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща само на най-талантливите класически инструменталисти на нашето време.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4027 |07.09.2017 Грандиозен допинг-скандал в щангите, 9 държави може да изхвърчат от световното . 0| 4092 |20.03.2017 18 г. затвор за Дейвид Бел, удушил 12-годишния Станислав . 3| 4082 |29.09.2016 Сакскобургготски: Смяната на Бокова не вещае грандиозен успех

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads