Реклама / Ads
3| 8560 |08.08.2012 ФРОГ МЮЗИК

Тя е Мадона! Може да си го позволи

.
Мадона
Със закъснение от повече от два часа и половина, търпението на московските фенове не успя да се изчерпи.
 

В 22, 35 Луиза Вероника Чиконе се появи на сцената в обкръжението на монаси в червени раса, на фона на готическа катедрала и звънящи камбани. Почитателите не й се сърдиха. Те бяха възнаградени със зрелищно шоу, каквото Мадона си знае да прави.

През следващите два часа половината сцената горя в огън, бе заливана с кръв, превръщаше се в будистки храм. Мадона се целеше в зрителите, псуваше, при това не само на английски, но и на руски, „разстрелваше" мъже в бутафорна хотелска стая, като при това пееше „убивам ви в моята глава".

Някъде около полунощ музиката спря и Мадона се обърна с десетминутна реч към ошашавените зрители, пише Утро.

„Щастлива съм, че живея в Америка и мога свободно да изразявам мислите и чувствата си. Ето защо искам сега да кажа на момичетата от Pussy Riot - Маша, Надя, Катя, моля се за вашата свобода.

Вие ще платите прекалено висока цена за това, което сте направили, но аз се надявам да ви освободят. Защото света трябва да бъде управляван от мира, свободата, любовта и таланта. Съгласни ли сте с мен, обърна се тя към залата, която мощно й отговори положително.

При пристигането си в Москва Мадона била шокирана, че момичетата са в ареста вече пети месец.

Прокуратурата поиска три години затвор срещу трите млади момичета от групата Pussy Riot, които са съдени за това, че изпълниха "пънк молитва" срещу Путин.

"Аз съм против цензурата и през цялата ми кариера винаги съм насърчавала свободата на словото. Мисля, че случващото се с момичетата е несправедливо", посочи Мадона.

"Надявам се, че те няма да прекарат седем години в затвора, защото това ще бъде истинска трагедия", допълни тя. Според поп звездата изкуството трябва да отразява онова, което се случва в обществото и в политиката.

Зад момичешката банда застава и бившият петролен магнат Михаил Ходорковски, който е в руски затвор от 2003 г. Той посочи, че се срамува за страната си, като гледа развоя на процеса от килията си в Карелия, в северозападна Русия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 18759 |26.07.2012 Мик Джагър – грозен, привлекателен и велик . 0| 9042 |25.07.2012 Целувачи на задници депресирали Брус Спрингстийн . 21| 11846 |17.07.2012 Отиде си джентълменът на рока Джон Лорд . 1| 13933 |12.07.2012 Kavarna Rock 2012 – стъпка нагоре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads