Реклама / Ads
0| 6771 |10.01.2012 ФРОГ МЮЗИК

Веси Бонева прави промоция на най-новото си видео по време на вторите годишни награди за BEST DJ & BEST CLUB на България

.
Чаровната певица Vessy избра да направи официалната промоция на най-новото си видео към последната си песен по време на церемонията по награждаване на най-добрите сред DJите и клубовете на България.
 
Парчето на Веси носи заглавието “Work of Art” (в превод от английски „Произведение на изкуството”). Музиката и аранжимента са на Светлин Къслев, текстът е на Rachel Row, а продуцент е "SEEVES MUSIC".  Режисьор на видеото е ShoSho, а стайлинга е работа на Антония Йорданова/"Knapp".

След тази публична промоция, трака и видеото към него ще се завъртят ексклузивно по Music Space TV и Music Space Radio – едни от основните медийни партньори на наградите за Best DJ & Best Club на България.  Наградите за Best DJ & Best Club на България се провеждат за втора поредна година, като партньор на инициативата тази година е немска марка бира номер едно в света – Beck’s.  Днес, 10 януари, е и последният ден, в който феновете на клубния живот у нас могат да гласуват за своите фаворити сред DJ-ите и клубовете на  специално създадената за целта он-лайн платформа www.awards.bg.  

Покана да дадат своя глас в избора на Best DJ & Best Club на България към феновете отправя и Beck’s.  Така всички те ще бъдат активни участници в определянето на тенденциите в развитието на любимата си музика. Към  www.awards.bg  феновете могат да влязат и през Facebook страницата на Beck’s - www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria. До 10 януари включително, е активна и игра, която дава възможност на феновете да направят свое предположение кой от номинираните в двете категории ще е победител. Двама от участниците, чийто избор съвпадне с финалистите на конкурса, ще имат възможност да спечелят награда – имената им ще бъдат изтеглени чрез жребий. Те ще получат дизайнерски слушалки Bеск’s и покана за церемонията по награждаването на победителите.  

Кулминация на кампанията по гласуване за втора поредна година ще е ефектна церемония по връчване на наградите на избраните за най-добри във всяка една от отделните категории.  Освен Веси Бонева, в шоуто със свои изпълнения ще участват и Deep Zone Project с новата си певица Надя. Те ще представят новото си парче “I Love My DJ”, а на сцената на шоуто, DJ Dian Solo от Deep Zone ще се появи с уникалния си подарък – единствения в България touch-screen dj пулт. Декорът на сцената ще е дело на Disco Designer (disco-designer.com)- компания, която прави интериора на нощни клубове и дискотеки по целия свят и която подкрепя таз-годишното издание на наградите.

Част от номинираните български диджеи ще пристигнат по особено фамозен начин на шоуто по връчване на наградите – подобно на холивудски звезди! DJ Borra и швейцарската диджейка Dinka ще се появят в ефектна лимузина. Кандидатът за наградата на Best Retro DJ - Marti G, също обещава да се появи по ефектен начин, напомнящ същински американски рапър.
Официалната церемония по връчване на Вторите годишни награди за Best DJ & Best Club на България ще е на 18 януари 2012г. в софийската зала “Rainbow Plaza” от  20,30ч. Всеки фен, който иска да стане съпричастен към церемонията, ще може да я проследи в реално време на www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria, а след това да се присъедини към афтър-парти, което се очертава  да е първото най-голямо парти за 2012 година! Подробности за него очаквайте скоро.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6974 |10.01.2012 Рак повали желязната китара на Black Sabbath . 10| 11374 |08.12.2011 Интервю с Джон Ленън . 6| 7160 |28.11.2011 Red Hot Chili Peppers унас през сптември 2012 . 18| 33100 |24.11.2011 Убит ли е Фреди Меркюри?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads