Реклама / Ads
0| 5179 |26.10.2017 ФРОГ МЮЗИК

Звезда на австрийската опера пристига със Strauss Orchestra Vienna на 8 декември в НДК

.
Strauss Orchestra Vienna са подготвили една специална изненада за всичките си верни български фенове на 8 декември 2017 г, когато в зала 1 на НДК, ще изнесат своя най-нов грандиозен спектакъл. Към оригиналния австрийски оркестър ще се присъедини и блестящата и позната в цяла Европа солистка, колоратурният сопран Елизабет Ярман.
 

Родената в Южна Австрия и живееща във Виена певица, печели международна слава, заради уникалния си певчески талант, комбинация от изключително експресивен и силен глас, комбиниран сделикатен източен диалект. Освен с невероятните си гласови данни, Елизабетпечелипубликата и с изключително силното си артистично присъствие, особено що се отнася до по-леките, комедийни роли – неин специалитет. Успешно се превъплъщава в най-обичаните роли от безсмъртни класически произведения като Папагена във "Вълшебната флейта" от Моцарт, Гретел в "Хензел и Гретел" на Хъмпърдинг, Франци в Щраусовата "Виенска кръв", Щаси - “Царицата на чардаша” от Калман  и др. 

 

Завършила класическа опера и оперета при едни от най-добрите майстори във Виена и Линц, днес Елизабет се изявява в най-бляскавите концертни зали из цяла Европа, като оставя публиката на крака, аплодираща изпълненията й възторжено по цели минути.

 

И нещо специално!

 

По случай коледните и новогодишните празници, продуцентска компания АРТ БГ са предвидили промоционални условия за билетите за концерта на Strauss Orchestra Vienna, които ще станат ясни съвсем скоро!

 

Репертоарът на Strauss Orchestra Vienna на 8 декември, които пристигат по покана на продуцентска агенция АРТ БГ, е подготвен специално за софийската публика и щевключи освен любимите щраусови композиции, така и разнообразие от форми на класически танци и не на последно място умело подбрани оперетни фрагменти.  На сцената, както винаги, ще дирижира брилянтният Петер Гут - международно признат специалист по творчеството на Йохан Щраус. Извел Виенската Оркестра на турнета в почти всички държави в Европа, Азия, Америка, Петер Гут е и един от малкото диригенти в света, които ръководят оркестъра с цигулка в ръка.

 

Наричаниоще “Краленавалса”, по традиция от десетилетия насам Strauss Orchestra Vienna ще се включат  и в обичайния новогодишен концерт във Винер Концертхаус, Виена, на 31 декември тази година. Радващи се на безброй блестящи изяви в значими музикални фестивали, оркестърът изпълва залите с посетители от цял свят, дошли да се насладят на незабравимо изживяване с безсмъртната класическа музика от Йохан Щраус.

 

Билети могат да се закупят от оторизираните каси на Ивентим, както и онлайн.


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6296 |07.09.2017 Филип Киркоров и двете му деца пристигат в България със самолет . 0| 12769 |04.04.2017 Митрополит Киприан дирижира Старозагорската опера . 0| 9042 |03.04.2017 Наско от Б.Т.Р. в ролята на жестокия и коварен Пилат Понтийски в рок операта „Исус Христос Суперзвезда”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads