Реклама / Ads
2| 7426 |13.03.2013 ФРОГ МЮЗИК

Звездтата на Smokie Chris Norman разкрива тайните за десетилетия успех!

.
Големият и вечен изпълнител на незабравими балади и рок парчета, професионалистът, задържал се цели 30 години на сцената, легендата на SMOKIE CHRIS NORMAN пристига съвсем скоро в България със своя бенд от 10 човека.
 

След като обяви два поредни концерта във Велико Търново на 21 март и в София на 22 март, CHRIS NORMAN ще пристигне и с някои по-специални изисквания, като всяка световна звезда.

Интересна подробност от живота на гласа на SMOKIE е това колко енергичен и харизматичен е CHRIS NORMAN, въпреки своя дълъг и нелесен път на славата и това, че самият той спи само по няколко часа на денонощие. Специално изискване на артиста е апартаментът му в Парк Хотел Витоша да бъде с напълно затъмнени прозорци, както и да има вентилатор и малка електрическа печка. Никой не би предположил, че музикалният феномен се унася в сладък няколкочасов сън единствено под звуците на вентилатор или електрическа печка. Този звук помага на Крис да заспи, но и да отпочине качествено за кратко време, за да бъде готов за следващия концерт. Това е една от тайните, които крие една велика звезда за успеха в музикалната си кариера. 

Любопитно е също, че в менюто на CHRIS NORMAN не влизат никакви консерванти и полуготови продукти. Маринованите меса и пържените гарнитури не са по вкуса на звездата. Предпочитанията на артиста и неговия бенд отвеждат към по-специални ресторанти, като ресторант Асеневци във Велико Търново, където се насладиха на кулинарното изкуство в България артисти като “Lord of The Dance”, “100 Gypsy Violins”, “Vienna Mozart Orchestra”.

Така започва подготовката по турнето на SMOKIE звездата CHRIS NORMAN в България.

Концертите ще бъдат на 21 март във Велико Търново, в ДКС „Васил Левски“, от 19 часа и на 22 март в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.
Билети се продават на Билетен център НДК София, на Туристически Информационен Център Велико Търново и в мрежата на магазини Пикадили, Офис 1, Германос, бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.Цените са от 20 до 80 лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7803 |13.02.2013 Споменът за Smokie Chris Norman подкрепя Велико Търново за Европейска столица на култирата 2019 . 0| 6222 |08.02.2013 Гласът на Smokie Chris Norman ще даде официална пресконференция за България! . 3| 6986 |07.02.2013 Гласът на SMOKIE Chris Norman ще свири с бенда на Слави

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads