Реклама / Ads
3| 9492 |02.12.2013 ХРАНА И ВИНО

Ауууууу! Нови правила в секса

.
В последно време се налагат три нови златни правила в секса. На първа линия вече излиза нежният пол, който в повечето случаи започва да задава правилата на играта. Вижте ги.
 
1. Първата крачка – вече не е задължително да я направи мъжът.
Представителките на нежния пол вече не трябва да седят в ъгъла на бара и да чакат някой левент да ги заговори. Жената не трябва да бъде избирана, а трябва самата тя да избира. За тези, които не вярват, просто нека опитат, защото днешните мъже обичат, когато жената проявява самоинициатива. Най-малкото те това чакат...

2. Сексът – това не е само техника.
Всяка жена мечтае в живота й да се появи „идеалният любовник”, който най-накрая ще й покаже какво е това истински секс. Световни социолози събраха на едно място хора, които твърдят, че са имали „идеалния секс” и детайлно ги разпитаха какво точно имат предвид. На първо място респондентите поставят неща като близост, свободата да бъдеш сам себе си, интересите на партньора и умението за общуване. Физическите дадености, страстта и похотта се споменават толкова рядко от анкетираните, че спокойно могат да бъдат причислени към графата „статистическа грешка”. Така че, всеки може сам да създаде идеалния секс.

3. Забравете, че мъжете не обичат умните жени.
Напротив – обичат ги, а причините за това са много. Например, умните представителки на нежния пол имат по-добро развито чувство за хумор, с тях има за какво да се говори, те повече знаят и повече обичат тялото си, следователно с тях е по-комфортно в леглото.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9629 |29.08.2013 Учен установи защо преяждаме . 0| 7441 |11.09.2009 Железни правила за всеки гастроном . 1| 6296 |16.09.2008 Страните от новия свят завземат позициите на традиционните винопроизводители

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads