Реклама / Ads
5| 11288 |08.01.2014 ХРАНА И ВИНО

България не е място за секс-туризъм ?

.
Жените имат нужда от внимание, секс, закрила и още секс. Миналата година беше доказано, че честотата на половите контакти може да подобри финансовото състояние. Тази теория може да бъде оспорена, след като видиш класацията за най-добрите полови атлети на годината. В изследването са участвали 15 000 жени.Те трябвало да опишат половия контакт с мъже от различни страни. Респонденките трябвало да опишат с подробности преживяванията в хоризонтално положение.
 

Резултатът. Имаме най-добрите 10 страни в леглото и местата, където не трябва жените да ходят на секс туризъм.България не е сред най-лошите дестинации, но ни няма и сред първите десет.

Топ 10 на най-лошите играчи в леглото :

1. Германия
Според жените, германските мъже били твърде миризливи. Не става ясно дали е в следствие на лоша хигиена или физиология, ясно е само, че сексът при тях ще е мираж. Найн, найн! Първо баня и тогава удоволствия!

2. Англия
Лордовете винаги са били твърде мързеливи на вид, но сега стана ясно, че не проявяват особен ентусиазъм в леглото. Според жените им, те са твърде мързеливи и никога не експериментират.

3. Швеция
Влизат в тройката, защото са добри и винаги свършват първи. Знаеш, добрите момчета свършват първи, а лошите в устата. За жалост, "бързина" не е точната дума за тях. В анкетата са описани като "твърде бързи". Два такта и впръскване?

4. Холандия
Холандските братя имат друг проблем. Те не са бързи, нито мързеливи, но пък са известни с доминацията им. Свободната проституция им позволява сексуални своеволия. Холандската жена е предразположена към синини и червен задник. Лош късмет, дами!

5. Америка
Янките пък са изгубили всякаква връзка с романтиката. Те предпочитат да правят див секс и не се съобразяват с партньорката си. Подозира се, че ежегодното заливане с порно мъти водата на сексуалния кладенец.

6. Гърция
Гръцките другари са били описани като твърде лигави в леглото. Прекалената импровизация убива либидото в партньорката им.

7. Уелс
Там се намират най-големите егоисти. Разбира се, всеки мъж трябва да е егоист в леглото, но нищо прекалено не е хубаво!

8. Шотландия
Те са били най-шумните в леглото. Какво можеш да очакваш от нация, която не знае как се свири на гайда. Кой не е гледал "Смело сърце"?

9. Турция
Съседите са определени като твърде потни в леглото. И все пак не са толкова миризливи като германците. Направо съжаляваме жените им...

10. Русия
Някои жени са описали секса с руснак като секс с мечка. Ако руснакът разполага с футболен отбор, зарежда с газ цяла Европа, тогава той става "Мечо!".

Ето и най-добрите в креватната гимнастика.

1. Испания
Испанците били достатъчно пламенни в леглото, а веднага след добрите критерии идва и отдадеността в спалнята.

2. Бразилия
Готов ли си за световното? Бразилците са готови, бразилските жени също. Има причина за второто място на тези юнаци - виждал ли си бразилките? Голям майстор работи на голям тезгях, знаеш!

3. Италия
Коя жена не споделя мокрите мисли за амиците? Ясно е, че италианският мъж сваля звезди, а след това сваля и нея в леглото. Такива като тях спъват работата на мъжете по целия свят!

4. Франция
Много сериозно се съмняваме за четвъртото им място. Нация, която използва вино, за да ухажва жените, не може да се хвали. Алкохолният допинг за леглото трябва да се дисквалифицира.

5. Ирландия
Производителите на Baileys са известни с горещата си кръв. По-доброто им икономическо състояние също трябва да рефлектира върху похотливостта им.

6. Южна Африка
Учудваме се, че не са на първо място. Африканците са отдавна известни с размерите и възможностите. Има ли порно филм без тяхно участие. Те са виновни и за редицата комплекси, които се появиха в Китай и Япония, но 6-тото място е тяхно. Взеха си го на мускули.

7. Австралия
Сигурно е виновно горещото време, което вари яйцата през по-голямата част от годината.

8. Нова Зеландия

9. Дания
Добре, честно ли е? Виждал ли си какви русокоски имат? Съжаляваме, но с такова качество е възможно да се чупят рекорди. Подозираме, че щяха да са на първо място, но колегите спят!

10. Канада
Въпреки добрия стандарт на живот и приятното уиски, канадците остават далеч в класацията. Все пак е трудно да мислиш и за секс, когато имаш хокей, -33 градуса по Целзий за лято и дори латексът замръзва върху теб.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 13650 |08.01.2014 Ето ви гарантираното дълголетие! Лесно и просто . 5| 8873 |06.01.2014 Храната на света е заложник на Мароко . 5| 15888 |03.01.2014 Мъж с два пениса шашна Интернет . 5| 8484 |01.01.2014 Безсмъртни лъжи на мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads