Реклама / Ads
2| 8322 |28.12.2013 ХРАНА И ВИНО

Презервативи светят в тъмното

.
Пазарът на презервативи радва почитателите на здравословния секс с богат асортимент. Презервативите са с различни размери, а също с различни функции, като се започне от най-малките и се свърши с такива, които светят в тъмното.
 


Класическите презервативи са със стандартна дължина, ширина и дебелина и се смятат за най-оптималните. Такива презервативи се препоръчват за мъже, които още не са направили своя избор и се боят да не сгрешат. Те са наричани от сексолозите "златната среда". Но ако мъжът е наясно със своите предпочитания и знае какво харесва дамата му, той ще търси нещо съвсем конкретно.

Има например много тънки презервативи. Те осигуряват "максимална естественост на чувствата", което означава, че тънкостта им създава предпоставки за максимална близост на партньорите. Те са по-тънки от стандартните, затова мъжът може да получи с тях по-голямо удоволствие. Те обаче имат много голям недостатък – късат се и не са най-безопасните.

На противоположния край са презервативите с надписа "За по-голяма сигурност". Те се препоръчват за онези двойки, които знаят, че им предстои бурно изживяване в кревата.

Има и още една категория "предпазители" – с по-голям размер. Те са за онези мъже, на които класическите или стандартните презервативи не стават. Производителите ги правят да са по-дълги, по-широки и по-дебели.

В същото време производителите са помислили и за жените и техните удоволствия, поради което правят презервативи с "мустачки", "ребра" и други подобни.

Що се отнася до презервативите с охлаждащ ефект, те въздействат повече на мъжките, отколкото на женските гениталии. Те проточват взаимното удоволствие и правят наслада по-продължителна.

Има и цветни, и светещи презервативи. А ако с партньорката търсите разнообразието, можете да използвате презервативи под формата на животни или на други същества.

Има и презервативи с различни вкусове – на ягода, праскова, вишна, чийто ефект естествено е предназначен за прекрасната половина на човечеството. Разбира се, нищо не може да замени искреността на вашите чувства.

Но ако още не сте толкова близки, още не се доверявате докрай на партньора си или просто не желаете да забременеете, помнете, че и с презерватив може да си подарите един на друг максимално удоволствие и наслада, казват експертите в областта на интимните отношения

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9692 |19.12.2013 Топ 10 на най-ужасните подаръци за жени . 9| 8776 |15.12.2013 София замириса на немски вурстчета и карамел . 0| 12928 |10.12.2013 Русия и Украйна - война с мезета и водка . 1| 11089 |06.12.2013 Поморийска рибена чорба за Никулден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads