Реклама / Ads
1| 7282 |23.02.2015 ХРАНА И ВИНО

Кулинарен хороскоп 2015

.
Астрологията е сложна наука, базирана на математически изчисления и небесни тела, които в определена степен могат да взаимодействат с рождената ни дата и зодиакалния ни знак. Проучване на международната платформа за поръчка на храна онлайн, foodpanda, изготви специален кулинарен хороскоп за 2015г. Вижте какво ви очаква през годината в кулинарен аспект:
 
Овен – Годината за вас ще бъде изпълнена с много емоции и успехи. За съжаление те няма да бъдат в областта на кулинарията. Не бъдете толкова претенциозни и изискващи, що касае храната. Наблегнете на леки и разтоварващи храни като избягвате пърженото.
 
Телец – Тази година вещае много изненади за всички представители на тази зодия. След март ще промените коренно режима на хранене и ще се ориентирате към здравословни храни. За съжаление това ще го наложи лек здравословен проблем, който обаче ще отшуми много бързо и ще отстъпи място на хубавите емоции, които ви предстоят.
 
Близнаци – Доказани виртуози в кухнята. Тази година обаче няма да имате толкова много свободно време, което да прекарвате там. Причината за това е само една – ще работите, защото звездите са ви подготвили големи професионални шансове, които няма да изпуснете. Храната ще бъде последна грижа.

 Рак – Любителите на домашното огнище. Това няма да се промени и през тази година. Ще бъдете изключително заети, но това няма да ви попречи да глезите себе си и любимите хора с вкусни ястия. От foodpanda ви съветват да намалите количеството месо като го замените с консумация на повече риба.
 
Лъв – Лъвовете ще ходят доста често на „лов” за вкусни манджи. Подобно на Близнаците, и те ще бъдат изключително ангажирани с работа, но за разлика от тях ще намират време да се хранят, при това с тенденция за все по-здравословен начин на живот.
 
Дева – Тази година кухнята ви ще заприлича на аксесоар към дома ви. Причината са не толкова задължения, а намирането на нова работа както и лошата организация и липса на време. Това е изключително нестандартно за вас, но планетите са ви организирали един малък хаос, в иначе толкова подредения ви свят.
  
Везни – Тази година няма какво да слагате на кантар. Благополучието в живота ви ще ви отведе до необятни пазари и ще развиете търговския си нюх. Залагате на качествена и истинска храна от проверени източници и места. Опитвате се да имате сравнително добър хранителен режим, но това не винаги ви се получава.
 
Скорпион – Тези от вас, които не са любители на морските храни ще открият, че дълбоко са грешили. Рибно фиаско и деликатеси ще присъстват на трапезата ви доста често.
 
Стрелец – Тази година обещава да бъде добра и благосклонна към вас. Склонността ви да се „тъпчете” с най-различни храни ще остане, но това ще се случва сравнително по-рядко в годината.
 
Козирог – Забързаното ежедневие и бизнес ангажиментите ви ще ви изведат от удобния стол на трапезата ви. Между Май и Септември ще успеете да се освободите от досадните килограми, които носите като бреме от толкова години. Дали ще започнете да мислите повече за здравето си и да започнете да се храните здравословно? Не, по-скоро ще загубите апетит за известно време.
 
Водолей – Предстои ви страхотна година, изпълнена с успехи и признания. Кухнята ви за пореден път няма да бъде обект на желание за прекарване на време в нея. Твърде заети сте, за да пропилявате време там, а и определено, това не е любимото ви занимание.
 
Риби – Тази година ще експериментирате навсякъде и във всичко. Планетите ще са с вас, за да ви предпазят от необмислени рискове, но определено няма да могат да ви предпазят от провалите в кухнята.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9428 |22.02.2015 Хамкане с бяла заговезна хълва- на и след празника . 0| 6910 |20.02.2015 Появи се шоколад против бръчки . 0| 7127 |19.02.2015 10 популярни хранителни мита, разбити от науката . 0| 7346 |17.02.2015 Февруари - месец на шоколада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads