Реклама / Ads
0| 5491 |11.05.2016 ХРАНА И ВИНО

Първото по рода си винено изложение SPRING WINE TASTING събра на едно място почитатели и производители на вина от цял свят

.
Откриване на SPRING WINE TASTING
Над 100 вина от най-големите световни марки бяха представени на специалното изложение SPRING WINE TASTING, организирано от „Домейн Бойар Интернешънъл“. По повод своята 25-годишнина компанията представи за първи път богатото си портфолио от вносни вина и запозна любителите на божествената напитка с интересни сортове и бландове от България, Франция, Италия, Чили, Нова Зеландия, Австралия и Южна Африка.
 
Събитието се превърна в своеобразен домакин на изключителни вина от лимитирани селекции и съумя да срещне лидери в производството на вино, сред които Constellations Brands, Accolade Wines, Lungarotti, Kim Crawford и десетки други. „Окуражени сме от отзвука, който виненото изложение предизвика. Наблюдаваме засилен интерес към качествените вина, тъй като потребителите стават все по-изискващи и се радваме, че чрез събития от този род може не само да отговорим на все по-високите им очаквания, но и да подпомогнем тяхното цялостно развитие. Изложението е едно естествено продължение на желанието ни да възпитаме у винените почитатели знания, чрез които сами да успяват да подбират все по-качествени винени продукти“, коментира Евгени Харамлийски, изпълнителен директор на Домейн Бойар.

„Този повишен интерес ни радва и мотивира да продължим инвестицията в тази посока и именно затова планираме да превърнем SPRING WINE TASTING в ежегодна традиция“, завърши приветствието си към гостите г-н Харамлийски.

В рамките на еднодневния форум беше организирана и специална програма от майсторски класове, представена от авторитетни български и чуждестранни лектори. Организаторите на събитието запознаха посетителите с пет актуални теми, като ги поведоха на пътешествие от най-хладния южен остров в Нова Зеландия през екзотичната Южноафриканска република до слънчева Тоскана и лазурния Прованс.

 В най-голямата изненада на събитието се превърнаха вината на рок легендата Стинг, които бяха представени за първи път в България от Ралф Хьогер, експорт мениджър на Tenuta il Palagio - избата и имението на музиканта Стинг в Тоскана.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6819 |05.05.2016 За Ренесанса на българските винари-майсторски клас с най-добрите български енолози в рамките на виненото изложение SPRING WINE TASTING . 0| 5726 |24.04.2016 Създадоха първото ”дрон кафене” . 0| 5487 |31.03.2016 Водни технологии с ефектен дизайн на изложението ВОДА СОФИЯ 2016

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads