Петък, 21 Септември 2018, 03:47
Frognews
0| 5486 |07.01.2016

Ребърцата с кисело зеле са хит на Ивановден

.
Ивановден е сред най-празнуваните именни ден в България. А един празник не може и без вкусни гозби.

По традиция днес трябва да си приготвим една от най-вкусните зимни гозби – свински ребърца с кисело зеле, варено жито, което присъства на почти всеки български празник, традиционният за това време на годината ошав от сушени плодове, вкусна баница със сирене, традиционна кървавица и луканка.

 

Ребра с кисело зеле  може би е най-вкусната зинма гозба. А към основните продукти се прибавя и малко свинска мас, в която се задушава ориза. Начинът на приготвяне е лесен, а ястието става готово за 70 минути.


Ашуре  можете да сварите и да го овкусите само с пудра захар. Но ние ви предлагаме да опитате комбинация със сушени плодове и канела. Вкусът е богат и много апетитен. Отнема 45 минути.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Фестивал на киселото мляко в Момчиловци 1| 5591 |10.09.2015 . Листата на прясното зеле са супер лек! 2| 9299 |02.09.2015 . Плодове и зеленчуци поскъпват 0| 4458 |16.08.2015 . Динята не е плод, а зеленчук 0| 12853 |07.07.2015

КОМЕНТАРИ

Реклама
Реклама
Реклама

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах