Вторник, 19 Февруари 2019, 17:31
Frognews
0| 5810 |07.01.2016

Ребърцата с кисело зеле са хит на Ивановден

.
Ивановден е сред най-празнуваните именни ден в България. А един празник не може и без вкусни гозби.

По традиция днес трябва да си приготвим една от най-вкусните зимни гозби – свински ребърца с кисело зеле, варено жито, което присъства на почти всеки български празник, традиционният за това време на годината ошав от сушени плодове, вкусна баница със сирене, традиционна кървавица и луканка.

 

Ребра с кисело зеле  може би е най-вкусната зинма гозба. А към основните продукти се прибавя и малко свинска мас, в която се задушава ориза. Начинът на приготвяне е лесен, а ястието става готово за 70 минути.


Ашуре  можете да сварите и да го овкусите само с пудра захар. Но ние ви предлагаме да опитате комбинация със сушени плодове и канела. Вкусът е богат и много апетитен. Отнема 45 минути.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Фестивал на киселото мляко в Момчиловци 1| 6242 |10.09.2015 . Листата на прясното зеле са супер лек! 2| 9962 |02.09.2015 . Плодове и зеленчуци поскъпват 0| 4616 |16.08.2015 . Динята не е плод, а зеленчук 0| 13351 |07.07.2015

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах