Реклама / Ads
0| 11048 |31.03.2016 ХРАНА И ВИНО

Вълшебни супени лъжици за отслабване

.
Лъжичка ябълков оцет за кръвната захар Когато добавите една супена лъжица ябълков оцет към 360 мл вода и я изпиете, обогатявате себе си с безценни полезни вещества. Освен това по този начин ще избегнете резките и внезапни покачвания на кръвната захар, което е свързано с трупането на килограми.
 
Лъжичка суров мед за храносмилателни ензими
Медът съдържа ензими и антиоксиданти, които са особено важни за изправността на храносмилателната система. Разбира се, ензимите в обработвания мед са далеч по-малко, затова се целете към възможно най-качествения. Ако поддържате храносмилателната си система, това е предпоставка към подобряване на фигурата си и сваляне на килограми.

Лъжичка кокосово масло за успокояване на апетита
Кокосовото масло съдържа повече полезни мазнини в сравнение с други масла. В случай, че сте на хранителна диета или искате да задържите малко между храненията, много добре ще ви се отрази, ако взимате по една супена лъжица кокосово масло. Не само, че ще ви засити временно, но и ще засили метаболизма ви. Същата комбинация от полезни мазнини и фибри за стомаха може да извлечете с една лъжица намачкано авокадо.

Лъжица джинджифил за изгаряне на излишните мазнини
Едно от най-важните неща при отслабването е да изгаряте мазнините, а не просто водата или мускулната маса в организма си. Точно тук идва на помощ джинджифилът. Не е нужно да излапвате цяла лъжица джинджифил. Може просто да го прибавите под формата на подправка към супата, ястието или смутито, което приготвяте. Заради загряващите му свойства той подпомага изгарянето на калории.

Лъжичка мащерка за витамини
Още една подправка, която има полезни свойства, когато става въпрос за отслабване. Освен това е изключително ароматна и вкусна, така че може да се добавя към голяма гама от храни. В процеса на отслабване ние поставяме тялото под известно количество стрес. Затова е важно да го поддържаме здраво с достатъчно витамини и антиоксиданти, каквито има и мащерката. Тя наред с другото е диуретик и помага за освобождаване на токсините. Алтернативен вариант е сутрин да изстисквате половин-един лимон в чаша вода и да я изпивате на гладно. Така хем събуждате заспалите черва, хем се снабдявате с необходимата доза витамини.

Лъжица ленено семе за омега-3 мастни киселини
Лененото семе също е подходящо за множество салати, супи, смути комбинации и гозби. За да осигурите добри условия на тялото ви да работи и да придобие по-здрава форма, трябва да му осигурявате омега-3 мастни киселини. Често напълняването е резултат от дефицит на важни хранителни вещества. 

Лъжица сурово какао за антиоксиданти
Един от най-върховните начини да се насладите на тъмния шоколад е под формата на чисто какао на прах. Добавете го към смутито си и не само ще получите незаменим вкус, но и солидна порция полифеноли и антиоксиданти.

(poblizodoprirodata.bg)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 123498 |30.03.2016 Най-скъпият кебап в света - 2200 лв. . 0| 8311 |28.03.2016 Най-известните сосове по света . 0| 6110 |25.03.2016 Святата омая на запаления дафинов лист . 0| 10952 |22.03.2016 Куркума – чудото, което лекува 600 болести

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads