Сряда, 20 Февруари 2019, 20:08
Frognews
1| 7475 |30.05.2014

Зелените немски неденички подлудиха света

.
Майстори-кулинари от Горна Бавария изобретиха нов вид наденица. Прибавяйки към традиционните бели баварски колбаси японски зелен чай на прах, те са създали деликатес с необичаен зелен цвят.Светът полудя по зелената вкуснотия.

Историята на продукта е следната - след кратък престой в Япония, Вернер Гроп станал голям фен на зеления чай на прах матча. В Германия заедно с приятеля си Маркус Хинтербергер решили да проверят какво се случва, ако добавят малко от японския прах в мляното месо, приготвено по традиционна баварска рецепта. Така се получили зелените пикантни колбаси, които имат горчив вкус и се радват на голяма популярност.

След няколко репортажа по телевизията за смелия кулинарен експеримент започват да валят поръчки не само от местните жители, но и от чужбина - от Швейцария, Великобритания, Франция, Чехия, САЩ и Япония, пише Süddeutsche Zeitung.
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Сандвич "Роналдо" на мода в Бразилия 2| 6306 |27.05.2014 . Броиха 150 000 долара за бутилка вино на Алекс Фъргюсън 2| 5068 |25.05.2014 . Сандвич със сьомга и акула пане смениха депутатското кюфте 5| 6023 |20.05.2014 . 15 храни, които ни предпазват от рак 2| 7848 |18.05.2014

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах