Реклама / Ads
2| 5322 |25.10.2010 НОВИНИ

15 млн. джакпот в тотото!

.
Нова игра ще позволи да се натрупва наистина много голям джакпот над 10, над 15 милиона лева.
 

Имаме идея за нова игра. Рано е за подробности, но мисля, че ще бъде много интересна. Това ще бъде игра, която ще позволи да се натрупва наистина много голям джакпот - над 10, над 15 милиона лева. Това обяви в интервю за “24 часа” председателят на управителния съвет на тотото Иво Тонев. Той разкри, че играта със суперджакпота може да стартира през следващата година. Освен това се обсъжда дали от намалените вече на 2 тегления да остане само едно. Тонев се е заел да вдъхне живот и на позабравеното тото 1. То ще бъде преустроено, но пак ще бъде свързано с футболни залози. Шефът на УС отчете между 10 и 20 процента повече играчи в тиражите през първите 9 месеца на тази година в сравнение с предходните две.

Би било много по-интересно тегленето да е само едно.
Практиката във всички европейски държави е такава. С 2 и 3 тегления е безсмислено, няма я атракцията. Затова съм възложил на нашите експерти да разработят варианти. Вероятно следващия месец ще имаме разговори на тази тема. Ще трябват поне 2-3 заседания, за да се избистрят нещата, за да се стигне до окончателно решение на управителния съвет. Имаме идея и за нова игра... През следващата година ще стартират или промени на действащите игри, за да станат те по-атрактивни, или пък ще започне нова. Трябва да бъдем доста внимателни. Има хора, които играят тото от 30 г. Всяка една промяна ще е странна за тях. Тотото е създадено с идеята да подпомага българския спорт. Същността му не е чисто комерсиална и хазартна. В момента не мога да бъда категоричен кой е правилният вариант за обновление. Имам обаче идея как да бъде размърдано тото 1, което е ужасно изостанало спрямо букмейкърските къщи. Затова ще направим нещо интересно като залог и игра, свързана с футбола. Процентът печалба, който е за спортното министерство, да отива за детско-юношески футбол ще е предложението ни. Без да обиждам футболния съюз, ще искаме да ги разпределяме ние, казва шефът на тотото. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4876 |08.10.2010 Джакпотът в тотото мина 2 млн. лв. . 2| 4996 |25.07.2010 Джакпотът гони 2 милиона . 2| 4459 |15.06.2010 Чужденци посягат към нашия джакпот? . 1| 4740 |14.06.2010 Джакпотът оцеля и този път

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads