Реклама / Ads
2| 5321 |24.03.2020 НОВИНИ

Пребит стоматолог предполага, че неговите биячи и тези на Слави Ангелов са едни и същи

.
Георги Цалов
Пребитият преди много години стоматолог д-р Георги Цалов предположи, че неговите биячи и тези на Слави Ангелов са едни и същи. Нещо повече-докато гледал телевизионни кадри с нападението над шеф на Левски, той разпознал по походката един от нападателите.
 

Ето какво си спомни той по БТВ:

Нападнаха ме 9,30 една дъждовна вечер. 20 февруари. Държах ключове. Трябваше да се размина с две момчета с качулки. След като се изравниха с мен, последва жесток удар в главата. Редуваха се, ту един, ту друг. Удряха ме с боксове. Тогава се пови трето лице, който започна да ме удря по десния крак с бухалка или тръба. Пречупи левия ми крак. Паднах на земята. Този, който видях, не в лице, но фигурата и държанието му, ми напомни когато видях кадрите. Ключове, портфейл и телефон паднаха и нищо не взеха. Това вероятно е поръчка от някой. Изпълнителите са от кв. „Хаджи Димитър“, около моста Чавдар върлува тази банда.

 

Ударите са идентични-удари по главата и после в краката. Около година не можех да работя. Преминах през ада. Днес съм добре, но работата в клиниката всичко фалира. Моите пациенти нямаше възможност да обслужвам. Много ми се искаше при срещите с полиция и прокуратура, да разберем защо се случи това нещо. В началото не попаднах на човек, който си обичаше работата. Имаше грубо отношение към мен, защото съм се интересувал. Никой не посети мястото, на който ме биха. Отидох в Пирогов. Те ме оперираха светкавично. Проф. Енчев ме оперира. Опитах се да инициирам намеса на хора, които да помогнат.

 

Има хора, които не си обичат работата и не знаят защо са там. Благодаря на част от ръководството на 5-то Районно. Но дотам. Нищо не се направи, за да се види връзки, извършители. Има телефонни регистрирани. Но нищо. След година и половина ми се обадиха да ми благодарят. Загледах случая с директора на Левски и го познах един от тези, които ме нападнаха. Призивът на МВР бе да се обадя. Обадих се там, но ми казаха, че знаят кои са и ще ми се обадят. Но досега никой не ми се обади.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4255 |18.03.2020 Състоянието на пребития журналист Слави Ангелов е стабилно . 0| 4251 |08.02.2020 Българка твърди, че е пребита жестоко от наш сънародник с фалшива самоличност в Гърция . 2| 3943 |14.01.2020 Издирват мъжа, за който се предполага, че взриви блок във Варна . 2| 4787 |16.11.2019 Разследват смъртта на студент, пребит пред дискотека в Пловдив

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads