Реклама / Ads
0| 4777 |30.09.2014 НОВИНИ

2 години затвор за дядо, блудствал със 7-годишната си внучка

.
Окръжният съд във Враца потвърди присъда от 2 години лишаване от свобода с отложено изпълнение на дядо, блудствал със 7-годишната си доведена внучка. Грозната случка е станала през лятото на 2007 г.
 

Момиченцето отишло с 10-годишния си брат на гости при баба си и нейния съпруг. Един ден Л.Н.М. завел 7-годишната К.К. за риба на близката река. На връщане след излета дядото предложил на доведената си внучка да се отбият в необитаема къща по пътя, за да си починат. Детето са съгласило и двамата влезли вътре, пише tribali.info.

 

Подсъдимият се качил на втория етаж, а малката го последвала. М. легнал на едното легло, а детето тръгнало към съседното легло. Виждайки това, дядото настоял момиченцето да легне до него, като гласът му бил строг и заповеднически. Детето се стреснало и се подчинило. В този момент М. хванал ръката на момичето и го придърпал към себе си. Започнал да се съблича, свалил панталона и бельото си. Бил възбуден. М. хванал ръката й и, противно на волята й, я накарал да го опипва.

 

През цялото време детето било много изплашено. В един момент обаче успяло да се отскубне от хватката на стареца и избягало от стаята, качило се на тавана и там се скрило. Известно време подсъдимият обикалял двора, търсейки момичето. Викал името му. Когато накрая я открил, той я хванал за ръката и я завел на двора, където двамата седнали на масата, намираща се там. За да компрометира евентуални нейни показания против себе си, той й показал порнографски списания, които в последствие пъхнал в джоба на дрехата й. Запалил цигара, след което я подал на момичето. Заплашил я, че ако каже на някого за случилото се в къщата, ще пострада и ще я издаде, че е пушила. Когато се прибрали, пострадалата изпитвала страх да сподели за случилото се с баба си.

 

След няколко дни двете деца се прибрали вкъщи при родителите си. Малката К. разказала на брат си за случката, но той не й повярвал. Това обстоятелство накарало детето да се затвори в себе си и да не споделя пред родителите си за случилото се с нея. Силната уплаха обаче, която била формирана в съзнанието на пострадалата, се проявила в по-късните години, се казва в документите по делото. Тя избягвала контакти с дядо си и не искала да го вижда.

 

4 години по-късно, през 2011 г., Л.Н.М. отново поканил внуците си за риба. Вече по-голямата К. се съгласила, защото разбрала, че и брат й ще е там. Обстоятелството, че отново ще бъде заедно със своя насилник на риболов, обаче пробудили неприятните спомени и след като се прибрало вкъщи, момичето веднага разказало на майка си, която сигнализирала на компетентните органи и процесът срещу палавия дядо започнал.

 

След разпити на свидетели и разглеждане на експертизи, магистратите от районния съд във Враца потвърдили вината на обвиняемия. Те му наложили 2 години лишаване от свобода условно. Л.Н.М. обжалвал решението им, като отрекъл да е извършил подобни деяния и се оправдал с напредналата си възраст. И на по-горна инстанция обаче окръжният съд в града под Околчица потвърдил решението на своите колеги.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4561 |28.09.2014 Затвориха пристанище Варна . 0| 5459 |27.09.2014 Бивш затворник се самоуби в Пловдив от отчаяние, че няма работа . 2| 5930 |26.09.2014 30 г. затвор за изверга Емил Азов, убил бременната си приятелка . 0| 4812 |26.09.2014 5 г. затвор за Мариан Вилку, убил двама край гара Яна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads