Реклама / Ads
0| 3742 |23.09.2018 НОВИНИ

2000 преминаха през техническия учебен център на ЧЕЗ разпределение за година

.
144 обучения бяха проведени в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България за една година. 2000 преминаха през модерната учебна база, откакто центърът отвори врати през септември 2017 г. Курсовете водиха 53 лектори, професионалисти в сферата на енергетиката в България.
 

Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение е лицензиран за извършване и удостоверяване на професионално обучение и придобиване на степен на професионална квалификация съгласно Закона за професионалното образование и обучение по 8 професии и 12 специалности. Той предлага изключителна възможност за пълно практическо обучение в единствения по рода си в Западна България полигон с макет на електроразпределителната мрежа и напълно оборудвани учебни зали. Провежданите обучения дават възможност за квалификация и преквалификация както на служители на дружеството, така и на външни лица.

 

„Учебният център към дружеството беше създаден с изключително желание и сме доволни да определим първата година от неговата работа като успешна. В него могат да бъдат намерени решения за избор на професия и развитие на кариерата в електроенергетиката и да бъдат проведени обучения в бизнес среда. Ще се стараем през следващата година да увеличим приноса ни към утвърждаването на добри практики в сферата на професионалното образование в България“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

В партньорство с образователните институции в центъра се приемат и групи от ученици и студенти от профилирани учебни заведения, предлагат се фирмени и индивидуални обучения, повишава се квалификацията на служителите на дружеството и се създават единни стандарти за работа, които да водят до европейско качество на обслужването в сектора.

 

Техническият учебен център към ЧЕЗ Разпределение България се намира в София, на адрес: ул. „Адам Мицкевич“ 2А. Повече информация във връзка с предлаганите обучения може да бъде получена на e-mail meglena.velinova@cez.bg.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3699 |23.09.2018 Ограничават движението през Шипченския проход . 14| 10897 |22.09.2018 Фрог научи: Президентството не иска Терзийски и Спиридонов да са главни секретари на МВР . 9| 4111 |21.09.2018 Борисов ще обсъди първо с президента предложението за главен секретар на МВР . 9| 4735 |20.09.2018 Президентските атаки към Борисов подклаждани от съветниците му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads