Реклама / Ads
2| 8853 |06.07.2016 НОВИНИ

2016: Дебеланките пратиха хилавите манекенки в музея

.
По-пълничките жени са новото понятие за красота. Стилът „амфора” превзема Холивуд, модните подиуми, специализираните списания. Анкета на американски учени сред 10 000 мъже категорично показва, че предпочитанията са насочени категорично към закръглените женски форми.
 
Освен това е доказано по-позитивното излъчване на кръшните моми пред това на слабите. Наложените критерии през последните 30 години отиват в музея и историята, коментира с чувство за хумор проф. Джеймс Делот. Връщат се Руменсовите критерии.

През последните две години закръглените модели бяха по-търсени от фотографите от манекенките „чирози”. Кориците на най-известните списания "Elle", "Love" и "Vogue" представиха привлекателни пищни жени, които са не по-малко съблазнителни от слабите си колежки.

Свежа и привлекателна...


Всички мъже обичат пухкавите жени, но не всички признават.

Колкото силният пол да отрича това, то вече е доказано. Проучване сред 7000 жени показа, че 92% от жените с наднормено тегло правят много повече секс в сравнение с жените с нормално тегло. Изследването е проведено от Университета в Хавай. За да стигнат до своя извод, учените са използвали сексуалната история на американските жени на възраст от 15 до 45 години. Взети били под внимание такива фактори като възраст, раса, местоживеене, брой на партньорите и честотата на сексуалните отношения.

Самочувствие и сексапилност...

 

"Нашият анализ показва, че жените с наднорменото тегло не се различават в сексуалното си поведение от жените с нормално тегло", казва д-р Блис Канеширо.

Българите също си падат по пищни жени. Бърза анкета на Фрог нюз показа, че почти 90 на сто от запитаните, признават, че пухкавите девойки имат страхотно сексуално излъчване.

Няма много какво да се коментира, всичко се вижда...

 

Те сами се ограничават и подлагат на ужасни диети, което въобще не е нужно. Харесваме ги такива, каквито са, категоричен е цигуларят Даниел Косев. Художникът Димитър Ванев също смята че по-пълничките жени са и по-желани като модели. Има какво да се рисува, има загадъчни извивки и специални детайли, които отсъстват в слабото тяло, категоричен е той.

Хубавото си е хубаво...

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 5333 |18.02.2016 Депутатите в хор пратиха армията на границата . 16| 4601 |11.12.2015 Президент и съдии изпратиха с аплодисменти Христо Иванов . 7| 4456 |25.11.2015 Запратиха камъни и яйца към турското посолство в Москва . 9| 4571 |25.10.2015 Пратиха линейка за кървавия Волен в Първо РПУ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads