Реклама / Ads
21| 5635 |13.06.2009 НОВИНИ

50 години Б. Борисов- с 5 евродепутати, 50 дни преди премиерството?

.
Бойко Борисов Източник: Вяра Йовева
Според нумерологията хората с ЧИСЛО 5 са мъдри, жизнерадостни, изобретателни и авантюристи по сърце. Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал.
 

Днес лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, изпълва 50 години. Половинвековният му юбилей му се оказва знаков, не просто заради символиката, която крие числото 5. Въпреки това струпването на 5–ци може би съдбовно връхлетя софийския кмет. Партията му вкара 5–ма евродепутати на току–що отминалите евроизбори; той става на 50 точно 5 дни преди рождения ден на доскорошния си патрон Симеон Сакскобурготтски и може би около 50–тина дни преди да поеме тежкия кръст на пореден (50–ти?) премиер на България. Повече от сигурно е, че даровете, които ще му бъдат поднесени днес, ще са 50 и повече, а тези, които ще се самообявят за негови приятели, може да ударят и 500.

Според нумерологията хората с ЧИСЛО 5 са мъдри, жизнерадостни, изобретателни и авантюристи по сърце. Това са хора индивидуалисти и придирчиви, обичат да четат и да изследват. Много остроумни, никога не са хабят времето за цели без стойност. Добри организатори, способни успешно да ръководят хората в изпълнението на неприятни или досадни задачи. Въпреки успехите си мнозина от тях се страхуват от провал.
Хората с число 5 са способни да успяват в толкова много области, че истинският им проблем е всъщност как да изберат своята сфера на специализация. Всичко ги привлича, но нищо не може да ги „грабне".

Обикновено хората с число
5 не обичат да молят другите за помощ. Харесват комфорта, мразят разточителството, искат да поддържат добри отношения с близките си, стига последните да не им се месят в живота. Петицата представлява природата и сетивата. Понякога се смята, че обозначава брака, но по принцип е символ на тялото - човешкото физическо тяло. Петицата е позната на алхимиците като „есенция", тъй като е комбинация от четирите елемента, която създава пето качество: материалния живот и физическото осъзнаване. Петицата представлява човешките същества: те имат две ръце, два крака и глава, следователно може да се разглеждат като петолъчна звезда. Римляните вярвали, че талисман във формата на петоъгълник ги пази от вещици и зли духове.

Дали това, което изброяват нумеролозите, се отнася до лидера на ГЕРБ, всеки, който го е наблюдавал през последните години, може да прецени и сам. Не е изключено някои от качествата му да се разгърнат в пълнота и тепърва.

Преди дни председателят на партията Цветан Цветанов пожела в аванс на лидера си премиерския пост като подарък за 50–тата му годишнина. И без да ще, обърка датата. Поради лапсус, волно или неволно, Цветанов отпрати рождения ден на Борисов чак на 13 юли. Не е изключено точно тогава да се конституира новия кабинет. Възможно е, поради сложни преговори, това да стане и по–късно. Грешката обаче не е важна. По–важно е през оставащия месец ГЕРБ да се постарае наистина да покаже, че предлага сериозна алтернатива, да убеди колебаещите се да гласуват, а след това всички да запретнат ръкави, за да се приближи България към онова, за което всеки нормален гражданин мечтае вече цели 20 години. И да не се налага да чакаме още 50!




Във всеки случай – на рожден ден като на рожден ден! Frognews.bg отправя на кмета и лидер на ГЕРБ пожелания за здраве, държавническа мъдрост, управленска виртуозност и, разбира се, по–малко спортни травми.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 4950 |10.06.2009 Станишев преизпълнил обещаното за 4 години . 1| 5256 |27.05.2009 Откриха светилище на 8000 години . 18| 6388 |26.04.2009 100 години затвор за Станишев, Доган и Симеон . 1| 6267 |11.04.2009 БНБ навърши 130 години. Отваря врати за обществото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads