Реклама / Ads
1| 8329 |10.07.2012 НОВИНИ

Адриан Ангелов, който разчлени Ники, остава в ареста

.
Водят Адриан в съда
Адриан Ангелов, който е считан за убиеца на 22-годишния Николай Йорданов остава постоянно в ареста. Така решиха апелативните съдии. Те са категорични, че има достатъчно доказателства, уличаващи Ангелов в жестокото деяние и потвърдиха решението на колегите си от Софийски градски съд.
 
Николай изчезна на 14 юни в столичния квартал “Овча купел”, след като заредил един от търговските обекти, които му били зачислени. Проверка на камерите из цяла София не показа накъде е тръгнал Ники. От хладилният служебен бял бус “Мерцедес” също нямаше и следа. На 26 юни товарното возило бе открито паркирано срещу Централна гара в столицата. Два дни по-късно две обгорени ръце изплуваха от река Огоста, край град Мизия. След направения анализ и претърсвания в района стана ясно, че те са на Ники. Във фабрика за хартия в Мизия бе открит черепа и части от тялото на момчето.

На 30 юни Адриан Ангелов бе арестуван от полицията. Още тогава той напрамил самопризнания как е убил и след това разчленил и горил части от тялото на Николай. В дома му били открити капки кръв от Николай, а в жилището на тъста му – пити кашкавал, които са били част от стоката, която Йорданов разкарвал на търговски обекти. Основният мотив за тежкото престъпление е, че Ники взел заем от 10 000 лева, а Адриан, който от година бил безработен искал да присвои парите на младежа. В крайна сметка Ники е убит за 1500 лева оборотни пари, които носел в себе си и 20 кг кашкавал. Убиец и жертва се познавали, но не били приятели. Адриан е женен и има дъщеричка на 8 години.

На 2 юли Софийски градски съд го остави в ареста, а пред Темида Ангелов заяви:”Предвид на стореното от мен, трябва да остана в ареста, но тъй като имам семейство, пуснете ме!”. Дори в този момент той изглеждаше спокоен, сякаш не той, а друг някой бе обвинен в това нечовешко деяние, коментираха свидетели на заседанието.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 8322 |04.07.2012 Касапинът Адриан пожелал полиграф и се провалил . 13| 7574 |02.07.2012 Касапинът Адриан разфасовал Николай, за да си плати колата . 58| 11089 |30.06.2012 Как ще пази държавата си този, който не може да си пази гъза? . 16| 6690 |21.06.2012 Борис Велчев към журналисти: Не коментирайте доклад, който не сте виждали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads