Реклама / Ads
11| 28175 |27.03.2019 НОВИНИ

Адв. Мюмюн Йълмаз: Доган има един враг-егото му, смята се за полубожество

.
Ахмед Доган
Патриотите се гавреха предизборно и си подаваха топката. Медиите в България- голяма част са на една групировка. И друга част на друга групировка. Лично Пеевски не го познавам. Виждал съм го, но не сме говорили. Аз съм говорител на учредителите на ДПС. Това каза основателят на ДПС Мюмюн Йълмаз пред Люба Кулезич по Евроком.
 

Аз съм наказателен адвокат. Мои клиенти са българи в Турция. ДПС е корпоративна-търговска организация. Много хора мислят като мен, но ги е страх. Ние предупреждавахме Доган в самото начало. Йордан Цонев и Камен Костадинов ги привличаше като магнит, защото Доган заявяваше, че контролира властта. Доган от 6-7 години не работи на терен. С него нямаме проблем. Той има друг обръч-четкаджиите, които са трети четвърти мандат депутата.

 

Това са етнически турци и българи. Викат му, че всичко е по мед и масло, а си вършат своя бизнес. Доган си е бизнесмен. Парите и алчността нямат граници. Доган го пази НСО. Доган няма от какво да се плаши. Той няма врагове нито в Турция и България. Доган има голям враг, който не признава НСО. Това е неговото его. Той е човек, влюбен в себе си. Той е човек с едно огромно его. Той се смята не за човек, а за полубожество.

 

Учени  анализирахме коледните речи. Установи се, че те са едни безсмислици. Вярвате ли, че човек от Ардино ще разбере нещо от тези речи?  Има пропаст между електората и ръководството на ДПС. В хората има страх. ДПС е създадена като демократична партия. За много кратко време принципни точки в програмата на партията изчезнаха. Ние имаме култ към личността на Доган. Той е с 8 години по-голям от мен. Прецака ни, защото не е по-умен, а по-хитър.

 

Много нечестно се играе с етническата карат. На Лютви Местан никой не вярва. Бита карта е. Той нямаше никакъв авторитет. Доган си го ползва известно време и после го отстрани. Не може 30 години да изкарваш претоплена манджа за Възродителен процес и майчин език.  Според мен и приятелите ми, в момента се играе много опасно с тази карта. Не съм видял българин и турчин да се псуват. Какъв етнически мир е под въпрос тогава? Турция от самото начало не приемаше Доган. Не го крепят и американците. Доган ползва хората като материал. Доган в джамия не влиза. Всяка седмица по 10 микробуси еднопосочно тръгват с млади хора от Кърджали за Германия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4123 |26.03.2019 Идеята на Ердоган за „Света София” няма да се осъществи, смята анализатор . 6| 4607 |25.03.2019 Ердоган иска ”Света София” в Истанбул да е джамия . 9| 7364 |18.03.2019 Експерт: Ердоган е наш враг . 21| 13910 |08.03.2019 В. Симеонов: Подарихме 30 милиона на ДПС и Доган! Рекет, НС е на колене!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads