Реклама / Ads
43| 5700 |20.10.2013 НОВИНИ

Адвокат Менков: Цветанов ще излезе в бяло от обвиненията

.
Категорчино съм убеден в невинноста на Цветанов.Цветанов. Несъмнено е, че срещу него се води медийна война.Това, че не е симпатичен на някой човек, не означава, че е извършил престъпление. Това каза в "На светло" по Нова телевизия известният с много знакови дела адвокат Менко Менков.
 

Цветанов е дал разрешение за подслушване, но и веднъж е отказал. На базата на подписани от Цветанов средства, на човек е повдигнато обвинение, обясни адвокатът. Двете обвинения са онтиподи. Казват, че има незаконни подслушвания организарани от Цветанов. Но такива няма доказани. Прокуратурата съобщава, че не е готова с експертизата по делото. Ние можем само да гадаем каква експертиза е назначила . Но тя не е длъжна да ни информира какво прави във фазата на досъдебното производство, допълни Менков.

Считам, че г-н Цветанов ще излезе в бяло от обвиненията, категоричен бе адвокатът на братя Галеви.

Прокуратурата не е била оставена никога да работи самостоятелно. Трябва прокуратурата да бъде разграничена от съда, а не да се смесва с него. Съдът няма възможност да се защити, а прокуратурата може да изразява тезите си още от началото.Това каза за реформата в съдебната система Менков.

Делото "Октопод" е много закъсняло.Самато дело бе претрупано с обвинения. Може би трябваше да бъде разделено, за да прислючи по-бързо, коментира известният адвокат.

Менков обясни и защо е поел защитата на енергийната акула Богимол манчев.По думите му обвиненията и слуховете по негов адрес се пускат в медийното пространство от негови противници и конкуренти. Според Менков Манчев е един от малкото български бизнесмени признати в САЩ, Русия и Азия.

Менков се оплака, че слуховете за интимна връзка между него и съдийката Димитринка Ангелова сериозно са разтревожили съпругата му. „Не го приема никак спокойно, никак добре“, каза той. Адвокатът обяснил историята и на синовете си – студент и ученик. „Нали знаете колко е трудно да се обясни на децата такова нещо“, каза той и допълни, че те все пак са му се доверили, че такава афера не е имало.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 5820 |18.10.2013 Цветанов: Сидеров псува и ни предизвиква . 30| 5040 |17.10.2013 Насрочиха делото срещу Цветан Цветанов . 24| 4738 |17.10.2013 Гуцанов и Цветанов безмълвно се разминавали в кулоарите на НС . 19| 4967 |16.10.2013 Цветанов: Няма да нося отговорност заради "Медузите" на Гуцанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads