Реклама / Ads
5| 7806 |23.04.2021 НОВИНИ

Адвокат обори Теменужка Петкова - доказа, че се назначават калинки в енергетиката

.
Албена Белянова
Адвокат Албена Белянова обори министър Теменужка Петкова, като даде доказателства, че в енергетиката скоростно се назначават калинки.
 

Припомняме ви, че вчера енергийният министър показа в НС съвсем друго лице. Тя се скара на депутатите от трибуната, видимо ядосана от новината на новите калинки в поверената й структура. След това се фръцна и напусна залата, като по този начин не позволи да й бъдат задавани въпроси.

 

От близо две седмици народни избраници алармират за скандалните назначения. Адвокат Албена Белянова, която има професионален опит в енергетиката, даде доказателства, които показва, че  Теменужка Петкова казва неистини.

 

 

Белянова написа:

 

“Бързата кучка слепи ги ражда.”

Каращият се министър на енергетиката в оставка Петкова дали може да обясни решението си, с което избира за член на Съвета на директорите на “Български Енергиен Холдинг” ЕАД лице, което изобщо не е участвало в конкурсната процедура, а не лице участвало и класирано в същата процедура?

Освен, че са нагли, са и безкрайно неграмотни. Толкова за т.нар. конкурси, с които уж са назначавали не-калинки. Вписването на новите избраници е спряно от съда. Това означава, че и изборите на новите членове на съветите на дъщерните дружества са проблемни.


.

.

.

.

 

 

В друг пост отбелязва:

 

А дали им плащаме, за да ни лъжат непрекъснато, нагло и безочливо?

“Хората, които са спечелили конкурса, са с голям опит в енергетиката, ако това са "калинки", кажете” - Теменужка Петкова, депутат, излъчен от ГЕРБ, и министър на енергетиката в оставка.

“Спечелил” “конкурса” и избран за Председател на Съвета на директорите на АЕЦ “Козлодуй” - адвокат Ива Едуард Николова, на 30 г., с 0 г. опит в енергетиката.

 


.

.

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3730 |22.04.2021 Двете лица на Теменужка Петкова: От благата енергитичка до ядосаната класна . 13| 3791 |22.04.2021 Теменужка Петкова се накара в парламента и изчезна след изказването си . 19| 4220 |21.04.2021 Адвокат: Или Хамид е неосведомен, или лъже. В Европа има гласуване по пощата от години . 8| 4478 |14.04.2021 Адвокат: Баце, мутроченгесарската ти партия няма да спечели избори в столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads