Реклама / Ads
4| 6645 |14.11.2011 НОВИНИ

Адвокат на цар Киро авер на ромския бос в алкохолния бизнес

.
Името на настоящия адвокат на скандалната фамилия Рашкови -Васил Марков, упорито се спряга като замесено в общ алкохолен нелегален бизнес със самия цар Киро.
 

 

Преди две години, точно на 10 ноември,  в бащиния двор на Марков  Агенция “Митници” и спецполицаи открили наличие на над 4 т наливен алкохол със съмнителен произход и качество, пише в. "Марица".

Цялата стока била разлята в пластмасови тубички от по десет, пет и два литра. Наливните водки, уиски и алкохол с всевъзможни ухания се продавали директно от лицевия вход на къщата, затова е чиста случайност, че подставеното лице на митниците е влязло при бащата на Марков, бай Георги, през задния двор, припомнят  местните хора.

Скандалната нелегална разливочна на съмнителния алкохол се намира в непосредствена близост до официален данъчен склад за алкохол, на името на фирма, еднолична собственост на съпругата на Васил Марков, ЕТ “Кети 94”. Най-известната алкохолна марка на фирмата е “Кралска водка” и “Кралски джин”.

Тогава Васил Марков потвърдил, че е бивш полицейски служител от Четвърто РПУ-Пловдив, както и че са пълна глупост слуховете, че е криминален тип. Тогава се заканил, че ще съди Агенция “Митници” за всяка невярна тиражирана информация. По случая последва образуване на полицейско разследване, но в съда се оказва, че дядо Георги успял да защити версията как ей тоя наливен алкохол го има още от 90-те години, след като прилежно си го е купувал от Първенец и си го е складирал.

През 2006 г. спецакция на полицията, водена лично тогава от ген. Валентин Петров, разбила цех за нелегален алкохол в наливно състояние и едва ли е случайност, че акцията бе на същия адрес в Моминско, припомнят запознати.

Междувременно, напускайки полицията, Васил Марков се опитва да съди МВР за уволнението си, но така и не се връща в системата. Издържа адвокатски изпит и от няколко години е легитимен с тези си юридически права.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6254 |14.11.2011 Адвокатът на Боевски: Спасението е в един телефон! . 6| 5995 |10.11.2011 Адвокати на Стависки спъват делото на Мануела . 8| 5620 |08.11.2011 Бразилски адвокат поема защитата на Боевски . 1| 5843 |21.10.2011 Адвокат на Ковачки ще брани “Труд” и “24 часа” пред Темида

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads