Реклама / Ads
0| 4171 |20.02.2019 НОВИНИ

Адвокатът на касапина от Нови Искър подозира имотната мафия за клането

.
Георги Георгиев Източник: БГНЕС
Служебният адвокат на четворния убиец Георги Георгиев - Стоян Стоянов заяви пред медиите , че клиентът му ”има огромна вероятност да е бил използван”. А на уточняващ въпрос, поясни, че всички са чували за имотната мафия, която използва такива хора.
 

Служебният защитник подчерта, че Георгиев не е картотекиран в психиатрична клиника, няма документация, няма диагноза и не се знае точно какви проблеми има. Единственото, което адвокатът знае, че обвиняемият има припадъци, както и че преди няколко месеца Георгиев е бил на лечение в някаква болница, но не знае от какво е бил лекуван и какви изследвания са му били правени.

 

Той добави, че обмисля да поиска съдействие от НАТО.

 

"Има много точно наблюдение върху всяка точка на земята. Записите се пазят в супер компютри и държавата може да ги поиска, особено когато става дума за такива деяния с голяма обществена значимост. Всеки иска да разбере това ли е извършителят или има и други извършители", уточни Стоянов и добави, че още не са готови снимките и се надява на обективен процес.

 

Самият Георги Ранов на този етап не е признал и не признава убийствата.

 

Георги говори объркано. Той точно отговаря на въпроси като например какъв му е ЕГН, къде е роден, с какво образование и пр... Но като дойде време да дава обяснения, заяви, че и той, и хората в България са подложени на психическо оръжие. Той казва, че психическото оръжие се употребява "своеволно срещу България".

 

"Как мога да се защитя - попита Георги съда. - Има ли хора, които се занимават с такава дейност тук, или трябва да искам помощ от ЕС? Зависи не само решаването на случая от това, но и много други животи.", казва още той.

 

Софийският градски съд определи най-тежката мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия за четворното убийство в Нови Искър - Георги Ранов.

 

Задържаният за четворното убийство в Нови Искър пристигна в съда с маска на лицето. Той страда от тежка форма на туберкулоза, което налагаше маската, а пък полицаите, които го конвоираха, бяха с ръкавици.

 

Освен това той страда и от епилепсия, и явно има психологически проблеми.

 

Според държавното обвинение той трябва да бъде настанен принудително в болница на МВР за 30 дни, за да му бъде изготвена цялостна медицинска експертиза.

 

На 18 февруари 25-годишният Георги Георгиев беше задържан за убийството на родителите си, брат си и баба си в град Нови Искър.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3813 |20.02.2019 Обвиненият в четворното убийство в Нови Искър отива на лечение . 1| 4085 |19.02.2019 Убиецът от Нови Искър е говорил на полицаите за МИ-6 и психотронни оръжия . 0| 3828 |18.02.2019 Още нови случаи на морбили . 0| 3872 |18.02.2019 Четворното убийство в Нови Искър е извършено с брадва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads