Реклама / Ads
45| 12074 |26.02.2016 НОВИНИ

Ахмед Юсеин: Прозрях що за стока е Доган, ДПС е корупция

.
Ахмед Юсеин
Моят морал не ми позволява да остана член на ДПС. Бях потресен, когато разбрах, че Ахмед Доган се е срещал с шефа на 6-то отделение на ДС. Това е недопустимо. Аз винаги съм се борил за правата на репресираните по време на Възродителния процес. През последните 26 години бях вярно куче на Ахмед Доган. Това призна пред Нова телевизия отцепникът Ахмед Юсеин.
 
Сега искам да се извиня на всички предишни отцепници от ДПС и най-вече на Касим Дал, който много по-рано прозря що за стока е нашият почетен председател, допълни той.

Никой не може да ми окаже натиск. Няма нищо вярно в твърденията, че от Турция ми е оказано влияние и съм бил заплашван, за да напусна ДПС, каза още Ахмед Юсеин. Той  обвини бившите си колеги, че са "шампиони по корупция".

В ПГ на ДПС има 4-5 души, които работят съвестно. Всички останали са подчинени на далаверата. Кръгът, в който се разпределят порциите, е голям. Не мога да разкрия каква е далаверата, защото в България законите са такива. Нямам никакво доверие в правосъдната система. Аз бях решил да напусна партията още преди случката с Лютви Местан. Той беше временно изпълняващ дейността на лидер, каза Юсеин.

„¼ от гласовете, които сме получавали до 2010, ние ги губим. Ако ръководството е адекватно и парламентарната група работи за хората, не би трябвало да ги губим. Местан е бил нещо като временно управляващ. Трябваше някой да поеме кръста в това унизително положение”, допълни Юсеин.

Той добави още, че в събота ДОСТ ще бъде учредена.  В момента съм в екипа на г-н Местан и утре учредяваме новата партия, разкри Ахмед Юсеин.

В разговора участие взе и депутатът от Камен Костадинов. Всеки един от напусналите започват своите нападки към ДПС, когато не успеят да реализират свои планове и амбиции. Същото важи и за г-н Юсеин. Той имаше огромно желание да стане депутат в последния и предпоследния парламент, но не стана и сега това е отговора. Той да обясни, защо не ги е говорил тези работи преди да напусне. Да предостави конкретни данни и факти за далаверите в ДПС. Като не вярва в правосъдната система, да ги предостави на вас журналистите. Всички стават критици, когато загубят статута си или това към което са се стремяли, каза Костадинов. Той не се чувствал куче.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4611 |13.02.2016 МВР не знае има ли забрана Ахмед Доган и Делян Пеевски да стъпват в Турция . 7| 4483 |14.01.2016 Олигарх ли е Ахмед Доган, питали избирателите на ДПС . 45| 22975 |25.12.2015 К. Парамов: Ахмед, ти си най-виновният виновник за днешното дередже на България . 8| 5583 |23.12.2015 Дайнов: За Ахмед Доган Местан е неудачен избор, който поставя под удари ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads