Реклама / Ads
15| 7937 |24.03.2019 НОВИНИ

Ако Цачева се върне в парламента, петното остава. Къде е Горанов?

.
Цецка Цачева гласува за себе си... Източник: БГНЕС
Цецка Цачева подаде оставка като министър на правосъдието. Да оставим „подала“, защото е ясно, че Борисов я е поискал. Тя сама никога не би се отказала от властта. Познаваме я и знаем болните й амбиции на всяка цена да бъде част от власт имащите.
 

Друг е въпросът, защо не бе поискана оставката на Цачева още по време на грандиозния гаф с неработещия Търговски регистър. Остана и реши, че всичко й е позволено.

В Плевен отдавна се знаят нейната надменност и арогантност. Например, че ходела на почивка в Евксиноград, водейки със себе си готвач и шофьор. Паркирала служебната кола до вилата, която населява, нарушавайки забраната.

Пак заради нея ГЕРБ не е видяла победа на местни избори в града.

 

Въпросът ми към Бойко Борисов е, дали смята за редно Цачева да се върне в парламента като народен представител? Отстранена е заради съмнителното придобиване на жилище за цена, каквато 95% от плевенчани нямат на представа как се осигурява само със заплата. Възможно ли е неморалността, която вреди да е министър, да е приемлива за депутат? След като е петно за ГЕРБ като министър, няма ли да е петно и в Народното събрание? В това ли ще ни убеждават сега? Станала е депутат не защото хората са гласували за нея – гласували са за партията.

Същото важи и за Владислав Горанов, другия плевенчанин в правителството. Да дойде Борисов в града и да чуе какво говорят хората за Горанов. Няма да му хареса никак. Това подкопава отдавна авторитета на самата партия в региона.

 

Гласувал съм някога за ГЕРБ, но това няма няма да го направя повече, защото съм разочарован. Единствената пропаганда по избори тук е, че ще се строи АЕЦ „Белене“. Тази мантра се повтаря всеки път. На Румен Петков и на БСП хората отдавна не вярват. Не вярват и на ГЕРБ.

Красимир Каракачанов също е избран с плевенската листа на ВМРО. Действията му като военен министър също са разочароващи. Плевен загива, някога имаше икономика, промишленост – няма нищо сега. И хората бягат, спасяват се. Който не го вижда е сляп. Цачева и Горанов са самовлюбени хора, които не са направили нищо за града, а само за себе си. Премиерът трябва да каже и за Горанов, защо скандалът с него се замаза. В правитеството имаше и трети плевенчанин – Ивайло Московски, но той вече е в Черноморската банка.

Плевенчани са излъгани хора като много други българи. Поне аз мисля така. Може да има проспериращи и доволни, които да гласуват за такива като Цачева и Горанов, но аз не познавам такива.

 

Димитър Дочев,

Обикновен плевенчанин

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4599 |23.03.2019 Йотова: Аргументите на ГЕРБ и Борисов са по важни от тези на Цачева . 16| 5136 |23.03.2019 Цачева: Премиерът ме подкрепи в решението ми за оставка . 17| 6957 |23.03.2019 Оставка за Цачева, а Цветанов каца във Вашингтон . 11| 13877 |23.03.2019 Миролюба Бенатова: Цачева се държи по-мъжки от Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads