Реклама / Ads
5| 9906 |01.09.2020 НОВИНИ

Албена Белянова за Фрог: Искам да живея в страна без ”братиньо” и ”проста кърджалийснка п..ка”

.
Албена Белянова
На 2 септември, в 8:00 часа ще бъда на площад „Независимост“, защото искам да живея, работя и отглеждам децата си в европейска България, в която: Към председателя на Конституционния съд не се обръщат с „братиньо“. Председателят на Народното събрание не е наричан „проста кърджалийска п..ка“.
 

Министър-председателят не спи с пистолет, пачки и кюлчета злато и не размазва физиономии, използвайки „АДФИ, т’ва КФН“.

Министри, народни представители и държавни служители не обиждат безнаказано гражданите, наричайки ги „лош човешки материал“, „тиня“, „маймуни“, „тулупи“, „педали“ и др.

 

Държавните институции не са убежище за паразитиращи, войнствено некомпетентни, нагло-арогантни и самозабравили се селяндури и техните роднини.

Плащаните от гражданите осигуровки, данъци и такси осигуряват съществуването и развитието на българското общество, а не съществуването и развитието на Шишита, Гелове, Котараци, Герговци, Миневци и т.н.

 

Законите и институциите не пазят политическия „елит“ от гражданите, а са щит срещу безобразия, беззаконие и потъпкване на човешки права.

Животът, Вселената и всичко останало ни дават шанс. Ако го пропилеем, няма да умрем. Ще продължим да съществуваме, но не и да живеем. Ще плащаме за управленски грешки, вместо за просперитет. Ще останем наведени пред злото, което методично ще довърши пъкленото си дело – унищожаването ни като нация.  

Това ли искаме?

 

Няма ли във всеки един следващ миг от живота ни да съжаляваме, че на 02 септември 2020 година не се изправихме срещу мутрите, че не счупихме мутренската им държава, че им позволихме да вземат свободата ни и да убият мечтите ни?

Ще съжаляваме и няма да можем да си простим. Няма да ни простят и децата ни.

Затова - на 02.09.2020, 8:00 часа, площад „Независимост“. Всички заедно за чиста и свята България!

 

Адвокат Албена Белянова за Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 12685 |31.08.2020 Първо във Фрог: Видео показва как Георги Флоров лъже, че го бият . 16| 9559 |31.08.2020 Соня Момчилова пред Фрог: Защо 2 септември е денят Y . 29| 10001 |30.08.2020 Дионисий пред Фрог: Историята сега от Народа е ред да се пише – или ще е чест и гордост, или срам и плач . 45| 8923 |25.08.2020 Първо във Фрог: Иван Калчев е вън от ареста. Говори адвокатът му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads