Реклама / Ads
4| 5193 |18.10.2007 НОВИНИ

Албена и Максим: На дъното сме, живеем ден за ден

.
Максим Стависки и Албена Денкова нарушиха мълчанието си за пътния инцидент от 5-ти август. Техният аргумент за близо 2-месечната липса на коментар е запазването на следствена тайна.
 

Световните шампиони говориха пред журналисти  днес, като уточниха още в началото, че пресконференцията им ще е спонтанна и не е предизвикана от трети лица. В своята изповед Максим описа моментното си психическо състояние, като отбеляза негативните настроения срещу него във всички медии. „Вчера бях световен шампион и любимец на хиляди хора, а днес за всички съм най-обикновен убиец”, каза той. Най-накрая шампионът изложи и своята версия за катастрофата, като в нея той спомена, че е бил адекватен. Сутринта преди инцидента фигуристът е ходил на подводен риболов. След това се е прибрал у дома си и с приятели пили домашна ракия. По думите на Стависки той е пил само няколко глътки алкохол, но като вероятна причина за промилите Максим посочи диетите, които е започнал по молба на Албена. Той потвърди версията, че преди катастрофата е спиран от патрул на МВР, но причината била, че полицейските служители не видели ясно номера на джипа. „Падам си по екстремните преживявания и обичам да карам бързо, съобразено с пътната обстановка”, добави Стависки. Той не успя да посочи точната скорост, с която се е движил, тъй като не гледал километража. След инцидента Максим отишъл в болницата в Бургас, където на сутринта се срещнал с родителите на Маринела. С негово съдействие момичето било експортирано до ВМА в София.

 img_7818.jpg  снимки Вяра Йовева
По въпроса с приключване на процеса по бързата процедура Максим отговори, че първо трябва да бъдат изчакани официално всички експертизи и след това ще мисли как да процедира. Frognews.bg припомня, че именно Стависки беше едно от лицата на в. „24 часа” в кампания против неразумното и безотговорно шофиране. Налице обаче е едно: „Аз станах поука за цяла България!”, каза още Стависки. Фигуристите не са мислили за окончателно прекратяване на спортната си кариера, но за момента са отменили всички свои участия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5756 |18.10.2007 Преговори, протести, задръствания = София днес . 6| 5425 |18.10.2007 Бриго: "Борисов иска да стане кмет на България"; Бойко: "Повече не искам и да знам за Аспарухов!" . 1| 4909 |17.10.2007 Европейската комисия ни дърпа ушите заради лоши управници . 2| 5605 |17.10.2007 Доган проговори за учителската стачка, Сакскобургготски още мълчи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads