Реклама / Ads
19| 10327 |20.02.2019 ПОЛИТИКА

Алекс Алексиев: Има хора, които имат интерес България да бъде напълно зависима от Русия

.
Алекс Алексиев:
Ние сме село без кучета, разграден двор. хора, които имат интерес България да бъде напълно зависима от Русия. Парите от Русия идват в България през Лукойл, и през руския газ. Не бих се учудил, че г-н Пеевски има интереси към ”Дунарит”, но той е удобна пионка. Хората, които командват са Доган и премиера и те са твърдо свързани с Русия.
 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" анализаторът Алекс Алексиев.

 

Фактът, че трябва да научаваме какво се случва в България от други държава не е добър знак, каза Алексиев във връзка с двете теми - отравянето на Гебрев и парите от Венецуела минавали през българска банка.

 

Западните служби обърнаха внимание, защото се събраха много неща. Борисов беше единственият политик, който каза, че му трябват още доказателства по случая Скрипал.

"Ние сме село без кучета, разграден двор.", каза Алексиев.

 

ДАНС съсредоточи цялата власт в ръцете си, което е абсурдно. Военното разузнаване се контролира. ДАНС в момента не служи на България.  Факт е, че цялата разузнавателна власт е съсредоточена във ДАНС. В САЩ има 17 служби, които се занимават с разузнаване, за да няма зависимост.

 

Парите от Русия идват в България през Лукойл, и през руския газ. Трябва да се даде обяснение, защо България остана единствената държава в Източна Европа, която се снабдява само с руска газ. Има определени хора, които печелят пари от това да помагат на монопола на Русия в тази сфера. От това България само губи.







Преди години имаше някакви съмнения, че в за този преврат, който опитаха да направят в Черна гора, са отишли техни креатури от Пловдив, от тяхна клетка в Пловдив. ГРУ не се занимават лично с „мокри дела“. Олег Калугн е разказвал, че примерно за разследването за Георги Марков са дадени определени неща на България, за да се направи разследване, но те самите не се занимават.

 

Бизнесът на Гебрев може да не е голям, но явно е важен за Русия.  Говореха се невероятни глупости за Гебрев, че е ял рукола. Всичко това е за да не се каже, че в България руснаците си правят каквото си искат и никой нищо не може да им каже, заяви Алексиев. Въпросът, който може да се зададе, е къде са били преди три години службите, когато се е случил инцидентът с Гебрев.

 

Вижте кой управлява ДАНС и кой управлява България. Не бих се учудил, че г-н Пеевски има интереси към "Дунарит", но той е удобна пионка. Хората, които командват са Доган и премиера и те са твърдо свързани с Русия.  

 

Вчера бе публикувана информация, че Турция е намалила вноса си на руски газ със 73 %, за да не са зависими. Тук никой не дава информация, че ние също можем да внасяме втечнен газ.  Има хора, които имат интерес България да продължи да бъде напълно зависима от Русия.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7630 |09.02.2019 Алекс Алексиев: Мадуро ще падне и без военна интервенция . 11| 12357 |02.01.2019 Алекс Алексиев: Македонците да си спестят главоболията и признаят, че езикът им е български . 7| 14093 |15.08.2018 Проф. Александър Маринов: Идва времето ГЕРБ и Борисов да се измъкват отново от властта . 3| 5724 |27.06.2018 Александър Симов: За тежката медийна среда са виновни ГЕРБ и Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads