Реклама / Ads
14| 14448 |10.05.2020 НОВИНИ

Александър Деянов-Скилър: Лепнаха ми петно, но нямам какво да крия. Проблемът е, че съм брат на сестра ми

.
ЛиЛана и Скилър
Честно казано и аз не зная как се стигна до тук. Водя съвсем различен живот и в различна област. В един прекрасен ден дойдоха 15 служители от различни служби, които започнаха да ровят в бельото на приятелката ми. Като видяха за какво става дума казаха: „Абе, момче, какво става?“. Прибраха ме в ареста и ми бе наложена гаранция от 100 000 лева, което ме превръща в един от най-опасните престъпници. Нелепо е.
 

Това каза Александър Деянов-Скилър по БТВ. Той беше арестуван заедно със сестра си Лиляна Деянова /певицата ЛиЛана/ и съдружника й Мартин Димитров за неправомерно усвояване на еврофондове. Ето какво разказа той:

 

Те ме обвиняват в това, че аз съм в престъпна група със сестра ми. Там не се коментират моите дейности. Аз съм се занимавал само и единствено с музика. Сестра ми се занимава с нещо, което аз не разбирам. Единственият факт е, че тя ми е сестра. Аз нямам офиси, не се занимавам с компютри или с агенции. Фирмите, които се коментират в медиите и в съда, аз за първи път чувам.  

 

Питаха ме дали имам връзка с Васил Божков. Аз с този човек никога не съм се срещал. Питаха ме дали познавам сестра ми. Не зная дали тя има връзка с Васил Божков€ никога не съм й се бъркал в личните отношения. Не позволявам и някой да ми се бърка в моя личен живот.

 

Платформата е иновативна, моя мечта, която искам да развивам. Цял живот се занимавам с бийтбокс. Ние сме водеща сила в света, нищо, че сме малко. Платформата касае хората, които искат да научат нещо повече за това изкуство. Имал съм идея това нещо да се развие на академично ниво и да помогне на много деца и възрастни да се научат.

 

Платформата е курс за обучение. Измислен е иновативен език. Всеки, който желае може да напише обикновена комбинация от звуци и тази платформа да го възпроизведе. 238 000 лева. Тази идея е опорочена поради интереси, които не разбирам. Потърпевш съм между случаен огън. Получил съм частична сума, като имам самочувствие в тези пари. Аз правя инвестиция със собствени средства и се връщат парите, след като съм одитиран. Аз съм дал повече пари, отколкото съм получил. Софтуера е там, но започна ходене по мъките. Моето има се слага до това на  сестра ми и съдружника й Мартин Димитров, защото съм нейн брат.

 

Всички казват, че сестра ми е певица, но това не е така. Завърши образование в Лондон и с музика не се занимава от 10 години. Сестра ми помага със съвети, но аз имам официален консултант. Не съм човек, който знае за декларации и отчети. Аз съм създал творческата идея. Никога няма да допусна да се урони престижа на държавата. Върху мен беше хвърлено огромно петно. През живота ми един лев не съм откраднал, един човек не съм излъгал.   50 000 лева гаранция е непосилна за мен. Мислим варианти, има ипотеки. Аз нямам доходи два месеца. Мога да изкарам пари като преподавам уроци онлайн.

 

 Аз живея сега както преди, но с разлика, че ми се лепна петно. Имам нормален стандарт на живот. Работих и като малък. Не съм изкарвал пари от друго място, освен от музика и изкуство. Активен съм. Сега ще започнат проверки от НАП, но нямам какво да крия. Това е един кошмар за мен и близките ми. Благодаря за подкрепата на всички. Не съм се чувала със сестра ми. Стреса върху близките ми е огромен. Те не знаят какво да очакват. Имам документи, одобрения, подписи, че всичко е било наред. От министър Караниколов имам писмо, че всичко е наред. Но сега едва ли не съм най-големият престъпник в България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 6579 |09.05.2020 Д-р Александър Симидчиев: Очакват се минимум три вълни на заболели . 7| 5087 |04.05.2020 Александър Симидчиев: Медицинският експертен съвет продължава да функционира . 15| 6101 |28.04.2020 Александър Ненков от ГЕРБ: Българската икономика е супер, другите катастрофираха . 1| 4943 |23.04.2020 Д-р Александър Йорданов: Не е ясно къде да се настанят пациентите ни, докато чакат писиар тест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads