Реклама / Ads
8| 7204 |20.07.2012 НОВИНИ

Алексей Петров ще лежи в кревата на Златистия

.
За близо месец Алексей Петров ще смени съдебната зала с болницата в Овча купел
Главният обвиняем по делото „Октопод” и злополучен кандидат за президент, ще лежи в кревата на висаджията Злати Злати – Златистия в болницата за рехабилитация в кв. Овча купел в столицата. Там той ще прави процедури, за да се избави от болежките, които са го налегнали.
 
Преди дни съдът разпореди Трактора да бъде изведен от затвора и да бъде лекуван в прочутото здравно заведение, защото се оплаква от заболявания, които не могат да бъдат лекувани в затворническия лазарет. Документите му вече били представени на специалистите в болницата в Овча купел, които ще трябва да му назначат програма за рехабилитация. По съвпадение бившият милиционер ще трябва да лежи в кревата, в който миналата година лежал известния дупнишки бандит Злати Златев – Златистия.

Агенти от службите ще следят дали Трактора провежда лечение или се занимава с нещо друго. Следенето се налага, тъй като преди време той бе на лечение в болница „Токуда” но възникнаха проблеми, които хвърлиха съмнение, че това е правено както трябва.

"Очевидно има лекари от "Токуда", а всички знаем какви са отношенията на Алексей Петров с тази болница, тъй като той винаги иска да се лекува там, най-вероятно тези лекари ще посочат, че той е с влошено здравословно състояние", коментира прокурорът по делото "Октопод" Светлозар Костов. "Този филм сме го гледали и през 2010 година, когато спомняте си на подсъдимия трябваше да бъдат направени 3 спешни операции и досега нито една не е направена", коментира още той, цитиран от в. „Сега”.

Този път службите са се заели Трактора наистина да се лекува, а не да си почива и да вика свои близки в Овча купел. Разпоредено е също да не бъде допускана негови охранители да базират в болницата и да се разпореждат там. Поводът са сигнали, че по време на престоя на Златистия, в лечебното заведение са пристигали съмнителни красавици, които уж идвали на свиждане на затворника, а всъщност му осигурявали услуги, които нямат нищо общо с назначеното лечение.

Точно преди година гръмна скандал, който накисна Злати Златев – Златистия в това, че е заразил басейна в болницата със смъртоносния бацил Ешерехия коли. Тогава паникьосани болните отказаха да ползват басейна на рехабилитационния център. Затворникът, който излежава присъда за убийство сам опроверга информацията и обвини шефката на дирекция „Здравен контрол” Христина Котларска, че нарочно разпространявала такава информация. Златистия обвини също журналистите, че пишели нарочно срещу него, а той бил обикновен пациент, който лекувал болния си крак. Трактора също разчита на басейна в Овча купел, за да лекува болежките си. Те се появиха, когато бе арестуван, преди това изглеждаше напълно здрав в съдебната зала.

Ако не бях в ареста а все още шеф в ДАНС нямаше да има терористичен акт в Бургас, хвалел се Петров пред други арестанти, носят затворнически клюки. Израелците ще поискат от правителството да ме освободи като голям спец по тероризма, разчитал също Трактора. Никой не го е споменавал дори, коментираха разследващи на атентата в бургаското летище.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 54| 7268 |19.07.2012 Съдът изпрати Алексей Петров в болница . 32| 7903 |08.07.2012 Прокурор Св. Костов: Ал. Петров не е политик, а с криминални обвинения . 4| 7393 |05.07.2012 Стилиян Петров навършва 33. ЧРД, Стенли! . 97| 12502 |03.07.2012 Е. Сугарев: Оправдаят ли Ал. Петров, ще си търся друго място за пребиваване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads