Реклама / Ads
40| 6971 |18.07.2012 НОВИНИ

Анастасия Мозер: Подкрепяла съм Бойко Борисов за ЕНП

.
Анастасия Мозер
Не е странна подкрепата на синята коалиция за ГЕРБ в началото на мандата. Заявките на Бойко Борисов бяха за десни промени и е естествено да е имало подкрепа. Но демократичните склонности на Борисов за мен са малко под въпрос напоследък, заяви Анастасия Мозер по Нова тв.
 
Аз съм защитавала Бойко Борисов и съм го придружавала в Брюксел да го представим в Европейската народна партия. Вярвах, че той ще направи повече добри неща, но напоследък не се получава. Той някак си се разграничи от нас, което е малко странно, съжалява почетния председател на Обединените земеделци.

Иван Костов е много добър политик, който направи много по време на своето управление. Характерът му обаче е малко труден. Както се казва, яла съм му попарата. Край него обаче все имаше хора, които му даваха всякакви съвети. В един момент той си промени отношението към нас, земеделците и стана недоверчив. Ние никога не сме правили пазарлъци за участие във властта.

В СДС има много проблеми напоследък. Струва ми се, че и ГЕРБ поработи за това и поразклати тази организация. Тази синя идея обаче не заслужава да си отиде. Би било много лошо за България, категорична е Мозер.

Имали сме много хубави моменти, но е имало и кризи. Аз съм само почетен председател на Обединените земеделци и трябва да се дава път на младите. Върнала съм се за кратко време. Няма шанс да остана по-дълго. В тази политическа обстановка не се чувствам особено удобно. Хора като мен, които търсят морал в политиката, не са на мода у нас. Струва ми се, че и медиите не дават много много думата на земеделците.

Живея в къщи с едно малко котенце, казва се Джулия. Сега ми е мъчно за нея. Имам много приятели тук, но и в америка имам добри приятелки. Предпочитам да съм в Америка, защото искам да си върна малко спокойствието. В България един строи, а трима рушат. Това е натоварващо, признава дъщерята на земеделският лидер Г.М. Димитров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5841 |18.07.2012 Нови заподозрени за убийството на Мирослава . 42| 6634 |17.07.2012 Задържаха депутат за търговия с влияние . 0| 12880 |17.07.2012 Жена отслабна с 37 кг. . 17| 17683 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads