Реклама / Ads
14| 6364 |13.07.2020 НОВИНИ

Андрей Райчев: Само нови избори ще успокоят народното недоволство. Дясното вече е с нов лидер

.
Андрей Райчев
В страната има огромно политически събития. За първи път десницата в България има силен лидер. Това е от времето на Иван Костов. Той се казва Христо Иванов. Той наложи нов език. Дясното говори на друг език. Това каза политологът Андрей Райчев по БТВ.
 

Преди този език се спихна, защото остана в 90-те години. Затова те се разградиха. Опитаха се по старому. Дясното най-после се освободи от центъра. Борисов ходеше вдясно докъдето си искаше. Приказките на Борисов за дядо му вече не работи. Вече имаме център, десница и левица и от това следва нещо важно. Ще видим консолидация на десницата.

 

Тя ще свие от гласовете на ГЕРБ. С блестящата акция на Христо Иванов, той има достатъчно сила. Тя беше блестяща. Това действие е могъщо. Комплексът е минал. Борисов успя много да ги раздразни.

 

Доган послужи за ключ към нацията.  На тези протести не виждаме националистически елементи. Те се разправят за Борисов, не за Доган. В службите за сигурност има напълно самозабравили се хора. Там всичко трябва да се разпусне и наново да се възпроизведе. Нахлулите в президентството са въоръжени лица. Всичко това трябва да се изчисти. Не може държавата да има две противоречащи се структури, които се бият по върховете. Тези от НСО са супер арогантни.  

 

Ако президентът вземе властта, той ще осигури да не се купуват гласове.  Къде е точката на стабилност? Сега е хаотично. Единственото, което може да стабилизира ситуацията е волята на народа. Избори. Те какво, ще управляват всеки ден с протести? Хората сега са възмутени. Това са млади хора. Народното люлеене може да помете нещо по-голямо-политическата система. Вотът на суверена ще успокои всичко.

Не ми се вярва президентът да създаде партия. Би било глупаво.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5746 |13.07.2020 Николай Стайков: След емоциите на Росенец, да си представим, че живеем в нормална държава. Само за минутка . 0| 4051 |12.07.2020 Ремонт на подстанция на ЕСО налага изключване на електрозахранването в община Самоков . 30| 6183 |11.07.2020 Хиляди се събраха само за час. Викат ”Оставка” под прозорците на МС . 2| 4431 |10.07.2020 Влизаш в Гърция през ГКПП „Кулата“ само с отрицателен тест за COVID-19

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads