Реклама / Ads
1| 4307 |21.12.2017 НОВИНИ

Ангел Джамбазки: ЕК греши за Полша, има двоен стандарт

.
Ангел Джамбазки
Европейската комисия греши в преценката си спрямо Полша. Законодателните промени в Полша са нещо нормално. Промените в законите са вътрешен въпрос на Полша и Европа не може да контролира това. Европейската комисия направи опит за наказване, по същият начин както се опитаха да унижат Великобритания.
 
Това е моята лична позиция, както и на ВМРО. Така коментира последните европейски проблеми евродепутатът Ангел Джамбазки в студиото на „Още от деня“ по БНТ.
„Притеснявам се само от двойния стандарт. Германия пречи на превозване на стоки и на още много процеси. За такива неща в другите държави има глоби и санкции, но такива не се отнасят за Германия. Защо никой не наказва Германия? Не може да има „бой“ по Унгария, Румъния и Полша, а по Германия нищо, тогава когато явно страната не спазва законите на Европа“, заяви позицията си Джамбазки за двойните стандарти в Европа.

„В БСП има няколко знакови имена, като Жан Виденов и Пламен Орешарски, които като политици завършиха с погром. На тези хора им виси табелка „корупция“, да обсъждат антикорупционният закон е смешно. Г-н Христо Бисеров също е символ на корупция“, допълни евродепутатът за приетият антикорупционен закон. „БСП и ДПС имат едно политическо семейство. Корнелия Нинова е била приватизатор на външнотърговско дружество, когато ние още сме си играели на фунийки“, заяви още той за приватизирането на Техноимпекс.

„Ако отидете на почивка за 3-4 дни и чакате над 3 часа на лифт, бихте ли се върнали на това място. Има още места, като Пампорово например, които трябваше да се развиват като туристически обекти, но 20 души пречат на това вече 30 години“, коментира евродепутатът по темата за изграждането на втори лифт в Банско. „Коалицията и управляващите не са под заплаха от вота“, завърши Ангел Джамбазки по темата за обявения вот на недоверие от БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4892 |11.12.2017 Джамбазки: Ердоган провокира сепаратизъм, Турция иска промяна на границите си . 6| 4221 |04.12.2017 Ангелкова: В коалицията сме като мъж и жена, танцът със саби е много висока чест . 1| 5304 |30.11.2017 Ангел Борисов: Авиоотряд 28 е опасен за хората, които превозва . 2| 3776 |18.11.2017 Джамбазки: БСП паднаха на дузпа, изиграха лъжливото овчарче

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads