Реклама / Ads
2| 4626 |05.04.2019 НОВИНИ

Ангелкова продължава да се обяснява за имотите си

.
Ангелкова във Фейсбук
Министърът на туризма Николина Ангелкова днес цял ден се обяснява за различните си имоти. Този път през Фейсбук тя отговори на Валери Симеонов за нова придобивка от края на 2018 г, отново купена от родителите й. Ето какво написа Ангелкова:
 

Във връзка с нови опити за неправомерно замесване на името ми, този път с обвинение, че не съм декларирала имот в град София, мога да заявя:


Имотът е закупен в края на изминалата 2018 г., предстои да бъде деклариран в ежегодната декларация за имущество и интереси по чл. 35, ал. 1, т. 2 от Закон за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество, която се подава за предходна календарна година. Това задължение следва да изпълня в срок до 15 май 2019 г., съгласно чл. 38, ал. 1, т. 2 от същия закон.


Става въпрос за покупка само на парцел урегулиран поземлен имот (дворно място от 1253 кв. м.), находящ се във в.з. Киноцентъра 1 ч. Къщата и гаражът, които са отбелязани на кадастралната карта, са били необитаеми много години и са негодни за ползване и предстои задължително събаряне, което е допълнителен разход.


При проверка на пазарните цени на УПИ в района, както и на извършените реални сделки в Агенцията по вписванията, може да се установи, че сделката е извършена на пазарна цена.


Паричните средства за покупката на имота са от моите родители, като всички данъци са надлежно заплатени.


За справка можем да Ви предоставим какви са пазарните цени на парцели в посочените квартали: (средно 122 до 220 евро за кв. метър, като върху парцелите също има необитаеми постройки) https://m.imot.bg/results…


Заявявам, че за всяка една сделка преди нейното сключване съм възлагала извършването на пазарна оценка на имота от лицензиран оценител, вписан в публичния регистър на Камарата на независимите оценители. Видно е, че цената на покупко-продажбата отговоря на действителната пазарна цена към момента на извършване на сделката и съобразно индивидуалните характеристики на конкретния имот.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4210 |05.04.2019 НФСБ подадоха сигнал към прокуратурата за имотите на Ангелкова . 6| 4550 |05.04.2019 Симеонов: Борисов да поиска оставката на Ангелкова, Цацаров да вземе мерки . 9| 4798 |04.04.2019 И Ангелкова запя песента на Цецка - купила имота на груб строеж . 2| 4585 |04.04.2019 Ангелкова: Скандалът е заради силните чувства на г-н Симеонов към мен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads