Реклама / Ads
4| 10164 |28.03.2009 НОВИНИ

Антимафиоти задържаха лихвари

.
Любен Джубрилов Източник: bulFoto
При операция на антимафиотите снощи в дома му в Бургас е задържан Стоян Тенекеджиев, обявен за общодържавно издирване.
 

При операция на антимафиотите снощи в дома му в Бургас е задържан Стоян Тенекеджиев, обявен за общодържавно издирване. 23-годишният бургазлия е част от организирана група за лихварство и изнудване. На 20 февруари пак в тази връзка бяха задържани Георги Генчев и Илиян Стоянов. Братът на Илиян Стоянов - Александър, се предаде сам три дни по-късно, а на пети март в Областната дирекция се предаде сам и 40-годишният Тодор Атанасов от Бургас.
Спрямо четиримата мъже - Тодор Атанасов, Георги Генчев и Илиян и Александър Стоянови са повдигнати обвинения по чл. 321 А и 213 А от Наказателния кодекс - за лихварство и изнудване.

 

Все още се издирва 37-годишнят Любен Джубрилов, като МВР-Бургас моли гражданите, разполагащи с някаква информация за местонахождението му, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност. Запознати твърдят, че тъкмо Любен бил мозъкът на банда за изнудване и лихварство.бил мозъкът на банда за изнудване и лихварство.

 

Frognews.bg напомня, че по информация на агенция БЛИЦ от средата на март този месец Любен Джубрилов се бил покрил в САЩ. Издирваният от бургаската полиция президент на Българската асоциация по обединени бойни изкуства Любен Джубрилов успял да избяга от България. Племенникът на актьора Георги Джубрилов минал държавната граница със сменена самоличност и успешно “акостирал” в САЩ, където имал познати, готови да му подадат ръка и да го укрият. Впоследствие обаче от Българската асоциация по обединени бойни изкуства съобщиха, че Любен Джубрилов никога не се бил крил и се намирал в Бургас.

 

БЛИЦ информира още, че Любен Джубрилов е племенник на починалия известен български артист Георги Джубрилов и е последният президент на фалиралия вече ФК “Порт” (Бургас). Преди година той си основал и частната ММА федерация, чрез която организирал т. нар. свободни боеве на територията на страната. Те били наследници на гладиаторските битки от Древния Рим. Джубрилов бил и строителен предприемач и собственик на компанията "Мела инвест", имал инвестиции в Слънчев бряг, Бургас, Созопол и Приморско. Занимавал се и с туристическа дейност, като минавал за приближен до бургаския общински съветник Венци Чамурджиев. Името на Джубрилов нашумя преди години, когато започна война между траурните агенции. След като беше запалено бистрото му в бургаския комплекс "Изгрев", неговата майка обяви, че синът й няма общо с траурна агенция "Рея", а самата тя се занимава с бизнеса.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4851 |11.03.2009 Бивш шеф на антимафиоти се отърва от Темида с глоба от 3 хил. лв. . 10| 5815 |21.02.2009 Задържаха килъра, гърмял в "Дървеното" . 2| 5313 |12.02.2009 Във Варна задържаха международен измамник, ужилил Египет . 17| 4811 |08.02.2009 Задържаха бивш полицай с хероин и голяма сума пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads