Реклама / Ads
22| 14845 |03.06.2017 НОВИНИ

Антон Тодоров заплаши журналисти, ще дресира комунистите със закон

.
Антон Тодоров
Ана Цолова и Миролюба Бенатова се подхилваха, а Бенатова с тънък ехиден тон, хилеха се като говореха за избитите в Белене. Няма да позволя на Бенатова да казва, че аз съм „някакъв спорен депутат”...
 
Най-малко Бенатова, защото знам толкова неща за нея, че ако си отворя устата.... Това заяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. Той посъветва водещата и тя да почне да търси доказателства, както правил самият той, и когато кани някой събеседник, да е въоръжена с тях. Тя му отвърна, че си противоречи, защото преди да стане депутат е твърдял много неща за Борисов и ГЕРБ, а сега се е отказал. Например за разработката „Буда”. Оказа се, че в тази разработка няма нищо, веднага скочи Тодоров. Съветите към журналистите са необходими, защото като имаме нереципрочно поведение то се излъчва като сигнал.

Вие говорите за другите и вадите неща от личния им живот. Кажете тогава каква е историята с вашия баща? – контрира водещата Мира Иванова.

 

Да ви дам още един съвет, - прекъсна я Тодоров, - не ме прекъсвайте, защото не мога да кажа две думи. Какво да разказвам за баща ми. Участвал е в някакъв битов инцидент, прострелва там един човек... Лежи около 4 години – това е. Аз съм бил недоволен тогава от това нещо. Никога нещата не се подобриха и не съм го виждал от няколко години. Историята била извадена публично от Маргарита Михнева, когато неин събеседник ген. Стоимен Стоименов я обявил. Стоименов бил съветник на Плевнелиев, а преди това зам.-шеф на Военното разузнаване. Още по-преди бил инструктор във Военния отдел на ЦК на БКП.

 

Тодоров бе поканен по темата за езика на омразата. Депутатът, прочул се с книгата си „Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите” обясни, че няма от какво да се срамува, което е казал по адрес на БСП. Показа снимки на тържества на столетницата, където се вижда знаме с лика на „масовия килър и сифилистик Ленин”. Обясни също, че го нападат предимно „кадри на РУМНО – Военното разузнаване от времето на социализма. Според Тодоров истинският език на омразата принадлежи на „червените”. Той показа разпечатки на читателски коментари в интернет, които казват, че Борисов и Владислав Горанов, финансовия министър е добре да бъдат съдени по мутренски и убити. Тези коментари, според депутата, показвали какво мислят в редиците на БСП.

 

Относно скандалите в парламента той заяви, че „бившите комунисти, днес социалисти, ще бъдат подложени на дресиране чрез закон”. Тодоров съобщи още, че законът за борба с корупцията няма да бъде готов сега, а чак наесен. Трябвало да се изпипат детайлите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5177 |29.05.2017 Елена Поптодорова: Тръмп все още живее в кожата си на бизнесмен . 0| 5304 |26.05.2017 Борисов назначил с ”чиста съвест” Илиян Тодоров . 0| 5519 |22.05.2017 Мирослава Тодорова си направи отвод по делото срещу Румяна Ченалова . 4| 5040 |21.05.2017 Иво Антонов за нацисткия поздрав: Дълбоко съжалявам за незрялата постъпка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads