Реклама / Ads
53| 7646 |03.11.2012 НОВИНИ

Антония Петрова: Нападат ме нереализирани човечета!

.
Антония Петрова (в средата) победи в Русия
Антония Петрова отново взриви интернет. Първо спечели титлата „Мисис Русия” преди седмица, а след това заяви, че не я итересуват хейтерскитке обиди в нета, защото това били хора, които никога нямало да постигнат това, което е постигнала тя.
 
В България има интелигентни и свестни хора, но има и много завистници, които са готови да плюят всеки, който е постигнал нещо, заяви Антония в предаването „Директно Карбовски” по Нова телевизия.

Антония Петрова спечели конкурса "Мисис Русия" в неделя вечерта. Съпругът на коронованата Мис България 2009 Александър Бередин е руснак и българката е покрила всички изисквания за участие.

„Мис Русия” е получила хонорар от 100 000 долара. Колко съм получила аз – не желая да коментирам, заяви Петрова. Тепърва започвам да изпълнявам програма, която е преди всичко благотворителна

Спектакълът се състоя в град Саратов и продължи 6 часа, в които кандидатките дефилираха с официални тоалети и се включиха в тур за таланти. Антония се представи с етюд, в който включи стъпки от класически балет.

20 омъжени дами от цяла Русия се конкурираха за престижната корона. Всяка от тях е печелила конкурс или кастинг в града, който представя. "Бях се явила в Москва, където имаше хиляди претендентки и спечелих.

Така стигнах и до финала на "Мисис Русия". Когато съобщиха името ми, не можах да направя дори крачка напред. А когато ми слагаха короната, ръцете ми трепереха. Все още не мога да повярвам, че спечелих този конкурс", развълнувано разказа Антония. Тя все още е в Русия, защото трябва да даде още доста интервюта. У нас ще се прибере в края на седмицата. Предстои й участие в световния финал "Мисис Свят".

Антония обави, че е много лицемерно да я критикуват за това, че носи кожени облекла. Нападат ме хора, които всеки ден ядат телешко и пилешко от мили теленца и мили пиленца. За тях норките с какво са по-различни, - категорична е скандалната красавица.

Тя вече имала консултантска фирма и работела по специалността си – международни отношения. Помагаме на инвеститори да вложат подходящо парите си, обясни кратко Петрва. Тя допълни, че съпругът й Александър Бередин е до нея и подпомага всичките й начинания. В Русия не ме обиждат, както в България, но аз си обичам страната и се връщам тук. Живяла съм в Перник, но съм родена в Пазарджик, сложи капак на клюките по неин адрес Антония Петрова.


Ето как нашенката бе представена в Русия на конкурса

 

Име, фамилия: Антония Петрова

Възраст: 28 год.

Ръст: 180 сантиметра

Тегло: 53 кг

Гръдна обиколка/талия/бедра: 95/60/90 сантиметра

Професия: икономист

Хоби: каране на ски

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5180 |19.09.2012 Повдигнаха обвинение на нападателя на Цветанов . 26| 12052 |22.05.2012 Гарвани нападат граждани в центъра на София . 3| 6026 |15.05.2012 Оставиха нападателя на Багата в ареста . 55| 5618 |11.03.2012 Р. Гайдарски: Всички нападат Първанов, значи става за лидер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads