Реклама / Ads
0| 4916 |22.01.2015 НОВИНИ

Арестуваха двама за убийството на Орхан Юзиров

.
След почти 1 седмична непрекъсната работа криминалистите от ОД на МВР в Благоевград и Петрич успяха да задържат двама за съпричастност към убийството на бизнесмена от петричкото село Яворница Орхан Юзиров, съобщи struma.com.
 

 

Рано сутринта днес бяха задържани двама криминалнопроявени, занимаващи се с трафик на наркотици и уличени в съпричастност към разстрела, станал след скандал за неуредени финансови взаимоотношения.

 

Полицаите направиха няколко пъти оглед на мястото, в разследването се включи и ексдиректорът на ОД на МВР в Благоевград, заместник - главният секретар Георги Костов, който добре познава оперативната обстановка в региона. Направени бяха три огледа, но не бяха намерени никакви следи от убийците. Единственото нещо, от което тръгнаха разследващите, бяха телефонните разговори на Орхан Юзиров в последните му минути преди разстрела,  впоследствие мотивите за убийството бяха разплетени - неуредени финансови взаимоотношения. Както съобщихме, Орхан разговарял с гръцка карта с познат също с гръцка карта.

 

Явно тези разговори са помогнали на полицията да стигнат до целта. Оръжието на престъплението не бе открито, според информация, става въпрос за префасониран газов пистолет, с който Изиров бе прострелян в слепоочието. Работата със задържаните предстои, издирват се още лица от групата на арестуваните. В момента полицията работи по документиране на престъпната им дейност. Имената ще съобщим по - късно, те не са от активния криминален контингент, нямат регистрация за тежки криминални престъпления, което потвърждава първоначалната версия на криминалистите, че става въпрос по - скоро за убийство след афект, а не за планиран и обмислен разстрел.

 

Все още няма повдигнато обвинение към двамата арестувани, предстои извършването на процесуално - следствени действия и прилагане на доказателствата за съпричастност към разстрела. Орхан Юзиров, бе застрелян на пътя Кавракирово - Първомай на 14 януари вечерта.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4606 |22.01.2015 Атанаска мълчи за убийството на Алекс . 0| 4618 |22.01.2015 Има заподозрян за убийството на семейство Дамянови . 1| 4689 |16.01.2015 Арестувани са двама фалшификатори на дебитни и кредитни карти . 1| 4343 |16.01.2015 Арестуваха таткото, изнасилил 3-годишния Сашко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads