Реклама / Ads
0| 5286 |16.07.2015 НОВИНИ

Арестуваха педофил, разпространявал порно в нета

.
Арестуваха педофил, разпространявал порно в нета. 34-годишният петричанин пускал материали с брутални сцени на сексуално насилие и извращения с деца на възраст от 7 месеца до 13 години.
 

В хода на разследването станало ясно, че Т.Х. е член на международна организирана престъпна група, която създава и публикува такива материали в интернет. Групата използвала специална криптирана комуникационна платформа, с помощта на която обменяли по между си файловете с детска порнография.  От дома на задържания българин са иззети десетки видеоклипове и снимки, за създаването на които са използвани невръстни деца, основно момченца.  Мъжът е направил пълни самопризнания. Повдигнато му е обвинение. Максималното предвиденото в закона наказание е затвор до шест години. Разследването по случая е образувано по сигнал от ГДБОП и ФБР.

 

По-късно стана ясно, че арестуваният в мрежа за детско порно 34 годишен Тодор Х. е шофьор в шивашка фирма в Петрич, съобщи struma.com . Мъжът не е семеен, нито е криминално проявен. Той качвал гнусните снимки с деца, след което се свързвал с педофили от страната и печелел от гледанията на ужасяващите кадри. Тодор е задържан миналата седмица в абсолютна секретност, делото се наблюдава от прокурор . Подобна гнусна търговия, органите на реда и прокуратурата не са виждали, коментират запознати.

 

При ареста Тодор Х. не е оказал никаква съпротива, дори съдействал на органите, разказвайки подробно какви ги е вършил.

 

34-годишният петричанин бе арестуват като член на международна организирана престъпна група, създаваща и разпространяваща в глобалната мрежа порно материали. Това стана при проведена специализирана полицейска операция, под ръководството на Районната прокуратура в Петрич, служители на сектор „Киберпрестъпност” към ГДБОП и колегите им от РУ. Оказа се, че мрежата на петричанина създава и разпространява в глобалната мрежа материали, показващи брутални сцени на сексуално насилие и извращения с деца на възраст от 7 месеца до 13 години.

 

Установено е, че групата използвала специална криптирана Р2Р комуникационна платформа, с помощта на която обменяли по между си файловете с детска порнография. Целта на тази платформа била максимално да бъдат затруднени правоприлагащите органи, възпрепятствайки ги от проследяване и от установяване на участниците в тази престъпна група.

 

От дома му са открити десетки порнографски материали –видеоклипове и снимки, за създаването на които са използвани невръстни деца, основно момченца.

 

34-годишният мъж е направил пълни самопризнания за осъществяваната от него престъпна дейност. Спецченгетата работят още в Петрич по други киберпрестъпления в южния град.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4504 |14.07.2015 200 униформени арестуваха 6-ма от Ихтиман заради бити полицаи . 0| 4719 |07.07.2015 Арестуваха двама мъже за изнудване в столицата . 0| 8420 |07.07.2015 Арестуваха шефа на "Техномаркет" за данъчни престъпления . 0| 5909 |06.07.2015 Арестуваха ревнивец, опитал да убие 27-годишното си бивше гадже

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads