Реклама / Ads
14| 9213 |09.10.2020 НОВИНИ

Арман Бабикян: Горките депутати от ГЕРБ, спуснали са им опорки със слабоумни аргументи

.
Арман Бабикян Източник: БГНЕС
Горките депутати от ГЕРБ. Спуснали са им опорки, че който харесва Резолюцията на ЕП не е родолюбец и работи срещу интересите на България?! И още, че ”написаното” е ”политическа кампания” и не отговаря на ситуацията. От това страдал българският народ и т.н.
 

Напъват ме спомени за правителството на левицата, което при всеки негативен доклад за страната, скачаше със същите слабоумни аргументи. Тогава бе важно да сме изпълнили критериите , за да влезем в ЕС. Проблемите пак бяха корупцията ( Батко и братко), върховенството на закона и борбата с организираната престъпност...


Днес ГЕРБ са се спрели на същите опорни точки ! Тогава "лоши" бяха ЕНП, а сега ПЕС и либералите и зелените, че и малко ЕНП. Мъка. Другарю Борисов, проявете малко фантазия.Не минава този номер, нито тук, нито в Брюксел. Виж, опорката на г-н Биков е новина - не сме толкова зле, колкото Северна Корея! Учете се от него.)

 

Арман Бабикян




Arman Babikyan Горките депутати от ГЕРБ. Спуснали са им опорки, че който харесва Резолюцията на ЕП не е родолюбец и работи срещу интересите на България?! И още, че "написаното" е "политическа кампания" и не отговаря на ситуацията. От това страдал българският народ и т.н. Напъват ме спомени за правителството на левицата, което при всеки негативен доклад за страната, скачаше със същите слабоумни аргументи. Тогава бе важно да сме изпълнили критериите , за да влезем в ЕС. Проблемите пак бяха корупцията ( Батко и братко), върховенството на закона и борбата с организираната престъпност... Днес ГЕРБ са се спрели на същите опорни точки ! Тогава "лоши" бяха ЕНП, а сега ПЕС и либералите и зелените, че и малко ЕНП. Мъка. Другарю Борисов, проявете малко фантазия.Не минава този номер, нито тук, нито в Брюксел. Виж, опорката на г-н Биков е новина - не сме толкова зле, колкото Северна Корея! Учете се от него.)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 8674 |06.10.2020 Арман Бабикян: Това, което се чу в Европарламента, е шамар за властта . 15| 6597 |05.10.2020 Бабикян: Омръзна ми да слушам от недояли политици, че протестите не знаели какво искат за бъдещето . 30| 6431 |04.10.2020 Арман Бабикян: Когато обяснението в обществената глава минава през стотинката, значи има огромна повреда . 16| 6997 |03.10.2020 Хаго Бабикян: Дните на това правителство са преброени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads