Реклама / Ads
63| 22099 |13.07.2020 НОВИНИ

Арман Бабикян направи на смешен човек на Харизанов по НТВ. Вижте защо

.
Арман Бабикян и Александър Владимиров
Времето работи в полза на Борисов. Захладня и хората ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението, хората ще се скрият обратно в домовете си. Това каза пиар експертът и един от организаторите на протеста Арман Бабикян по НТВ. Разговорът е безпрецедентен, тъй като през цялото време Бабикян говореше с думите на Борисов.
 

Той постави събеседника си Александър Владимиров в шах. Владимиров бе представител на Институт за дясна политика, който се счита, че е на най-големия защитник на Борисов в момента - Георги Харизанов. Ето как се разви разговора:  

 

Вчера в още 7 града излязоха предоволни хора, които да изразят радостта си от Борисов. Повечето от хората излязоха от завист. Защото всъщност не могат да преживеят успехите на управлението. Излязоха и заради еврото, защото искаха да го съсипят преди да влезем в чакалнята.

 

Защо ирония, това са думи на Борисов. Аз с автобуси не съм се сблъсквал. Поне не видях някой да се е блъснал в автобус. Щеше да го има в бюлетина на КАТ поне. Злоумишлено е всичко това. По-голямата част от хората, които успяхме да поканим на площада са лумпени и тулупи. И не може да се очаква някакво друго поведение от такива хора. Ние сме събрали нискокачествена биологична маса, която наистина изразява радостта си, но не трябва да забравяме: Ние сме прости, - както каза министър-председателя. Той също е прост. И затова се разбираме чудесно.

 

Аз не обиждам, аз цитирам министър-председателя. За втори път усещам, че не се отнасяте добре към думите на министър-председателя и не се отнасяте сериозно към неговите изказвания. И не мога да разбера защо?!

 

„Тези смешки не са много оригинални“, възропта пратеникът на Харизанов. Бабикян учудено попита: „Ама вие наричате смешки думите на министър-председателя?!  Дръжте се авторитетно, не ви прилича така.

 

Човекът на Харизанов, обаче се обърка в тезата си: „Недейте да обиждате така.  Аз познавам хора на протеста, които имат адекватни искания“. В този момент пиар-експертът реагира: „Ето кой може да ви обясни за протеста“.

 

Александър Владимиров ни в клин, ни в ръкав тръгна да пита дали г-жа Радева /бел. на ред. съпругата на президента/  трябва да ходи с НСО, за да си купува рокли. Бабикян недоумяващо рече: „Аз мисля, че тя трябва да ходи без рокли“.

 

Владимиров попита кога събеседника му защитава г-н Радев. Бабикян му отвърна: „Аз не защитавам г-н Радев. Аз защитавам г-н Пеевски, защитавам г-н Домусчиев, защитавам главния прокурор и министър-председателя. Къде до тук ме чухте да защитавам г-жа Радева? Виждате , че това е мир и любов“, допълни той по адрес на реплика на видимо объркания младок да изрече и друга опорка,  че Радев преди време е подписал указа за назначаването на Гешев. Бабикян допълни: „Защо сте толкова агресивен? Виждате колко любов и радост цари?“ .

 

Мирчев реши да атакува, като съобщи, че онзи ден е видял Арман Бабикян да води агитка онзи ден. Пиар-експертът спокойно си призна: „Да, доведох ги и им платих. Имам едно чекмедже и оттам плащам“.

 

Има състезание между беглеца в Белград и този в Дубай. И ако имаше реална пазарна среда, трябваше да се конкурират кой от двамата да плаща. Мога да цитирам главния секретар на МВР, който каза, че има сигурни доказателства за хора, които получават пари  и точно колко пари. Това е вчерашно изказване. Човекът каза, че са идентифицирали кои са тези хора. Единственото, което не можем да разберем във всеобщата радост е, защо не са прибрани. Защото не мога аз да ги арестувам. Опасявам се, че и г-н Владимиров не може.

 

Водещата предложи да се излезе от иронията, но гостът попита: „Не разбирам защо Нова телевизия имате такова отношение към министър-председателя. Аз го цитирах няколко пъти, вие смятате, че това е ирония. Всяка подкрепа на тезите му смятате, че е ирония. Защо така?“.

 

На въпрос дали очаква оставка: Бабикян изригна: „Опазил Бог! Няма кой друг да управлява така България. Как да очакваме оставка? Нали чухте, че ще се счупи държавата, ако някой друг управлява. Аз не мога да си помисля за такова нещо!“.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5697 |11.07.2020 Арман Бабикян: Никой не ми е плащал, за да организирам протеста . 15| 10642 |05.07.2020 Арман Бабикян: Сега остава Борисов да се направи на летец и да направи лупинг! . 17| 7449 |04.07.2020 Арман Бабикян: Животът, свободата, стремежът към щастие... В каква страна се оказахме ние? . 1| 6581 |02.07.2020 Арман Бабикян пита за огласените от прокуратурата есемеси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads