Реклама / Ads
0| 6712 |22.05.2020 НОВИНИ

Арман Бабикян: Страхът си беше тук, сега получи формат на пандемия

.
Арман Бабикян
Проблемът е, че нашето битие беше смачкано и преди пандемията – стресът за работното място, за бъдещето. Помним, че имаше райони в страната, където ако не си от ГЕРБ, не можеш да си запишеш детето в детска градина. Страхът си беше тук, сега получи формат на пандемия. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ PR експертът Арман Бабикян.
 

Това казва Арман Бабикян в интервю за Банкеръ.


Ако се случи добре възмутено мнозинство, ще бъде новина. Защото много хора пострадаха: безработицата скочи, бизнеси фалираха, видя се, че държавата е мащеха за едни и майка за други, помощите вървят първо към приближените, обяснява той.


Нека някой ми каже, че богат футболен клуб, казино или център за градска мобилност са най-нуждаещите се в кризата. Просто е излишно да гледаме към другите държави, у нас дори заемите по 1500 лв. се получават мъчително, да не говорим за безвъзмездни държавни помощи, посочва Бабикян.


Проба-грешката е модел на управление, който се упражнява върху нас.


Освен страховете и наивните самоуспокоения, които са еднакво вредни, имаме характерни за нашенския фолклор трагикомични приумици за тъмната роля на 5G, за конспирациите на американци, руснаци и китайци, за новия световен ред, защото ние сме пъпът на света и всеки иска да ни ограби.Всичко това бе покривано с безсмислени и противоречиви заповеди, казва още експертът.


Преди мисирките и тулупите, Борисов беше дал квалификацията за човешкия материал, той смяташе депутатите за безделници. Това е ясен знак за отношението към хората и липсата на уважение към тези, които са те избрали, които ти плащат заплатата и които са ти поверили парите си за управление. Нито един европейски премиер не си го е позволявал, освен ако няма намерение след пет минути да си подаде оставката. У нас обаче е норма. Която изразява презрение, заявява Бабикян.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 24076 |18.05.2020 Арман Бабикян за публикацията на Божков: Сега доволни ли са всички? . 7| 7254 |15.05.2020 Арман Бабикян: Три дни съм в земята на девствените . 18| 6850 |13.05.2020 Бабикян: Ако Борисов вземе акциите, ще сгреши, ако не ги вземе - също . 7| 4751 |05.05.2020 Изследване: Страхът от коронавируса надделява над опасенията за икономиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads