Реклама / Ads
35| 5504 |25.01.2021 НОВИНИ

Асен Агов: Всичко е стъкмено по случая ”Навални”. Това издава страха на Кремъл

.
Асен Агов
Премиерът се опитва да закачи президента, а той му отговори по начин, който съдържа повече лични атаки, отколкото отношение по случая "Навални". Въпросът тук е за стандартите. И двамата оставиха впечатлението за неискреност. Неискреност у премиера, защото упреците на президента са правилни. Президентът не каза и дума за Навални. Разбира се, че трябва да каже. Ако си борец за демокрация в българия, трябва да си такъв и в света. Няма как ад има двойни стандарти. И двамата слугуваха на такива.
 

Това каза в ефира на bTV журналистът Асен Агов.

 

Повод за думите му е поредната размяна на остри реплики между "Дондуков 1" и "Дондуков 2". Повод този път е арестът на руския опозиционер Алексей Навални.

"Юридически абсурд е задържането на Навални", посочи Агов. Той обясни, че властите в Русия са обявили, че той е в неизвестност, докато цял свят е знаел, че се лекува в Берлин, след като бе отровен.

 

"Толкова е стъкмено всичко, толкова е нагласено. Това издава страхът на Кремъл", категоричен бе журналистът.

 

По думите му протестите срещу ареста на руския опозоционер показват окуражаването на народа, което е уплашило властите в страната.

 

"Бяха Бяха арестувани 70 деца, за да се каже, че непълнолетни се използват от опозицията. Очаквам санкциите в ЕС. Ако не бъде приет закон “Магнитски”, няма да решим въпроса", категоричен бе Агов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3885 |24.01.2021 Почина авторът на “Детелини” и царски пълномощник Асен Ошанов . 3| 3602 |21.01.2021 Албена Белянова: Всичко, което разкрива инструменти за манипулация, е от полза на всички . 30| 7023 |11.01.2021 Пострадал от наводнението: Няма подкрепа отникъде, всичко е леш

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads