Реклама / Ads
12| 5439 |05.09.2020 НОВИНИ

Асен Асенов: Държавата не е ничия собственост. Заедно трябва да кажем ”Не!”

.
Източник: БГНЕС
Време е да осъзнаем, че това, което се случва в страната ни днес е съвсем реална национална катастрофа. Причината за нея не е не нападение от друга държава, икономическа криза или световна пандемия. Причината за нея е все по-видимото за гражданите и света тотално превземане на държавата от мафиотски структури.
 

Страната ни е завладяна “от вътре” с любезното съдействие на армия от марионетки в държавните институции, която обслужва частните интереси на организирана престъпна група, овладяла всички важни лостове на държавността.


Щетите от това превземане са дългосрочни и най-тежките от тях са стопяващото се с бързи темпове население на страната и гетоизирането на големи глупи хора, изолирани в най-бедните райони.


Младите масово напускат България. а за съжаление това все по-често се случва и с хора в активна средна възраст, които заминават със семействата си, бягайки от разпадащата се държавност, липсата на справедливост и нормални условия за живот.


Този път даже непоносимо вкоренената в родната реалност поговорка “Наведена главица, сабя не я сече”, няма да помогне на никой, който я е закачил като табела на челото си, защото единствено и само общо действие може да спре бързата скорост, с която се движим към Унгария.


Днес, всички трябва да сме съзнателни, че снишаването е равносилно на предателство, а подкрепата за статуквото е престъпление срещу държавността.


Време е да спрем да се делим спрямо политическите си пристрастия, защото спасяването на България е национална кауза, далеч по-голяма от тотално обърканите у нас понятия за ляво и дясно, консервативно и либерално.


Дошло е време почтенните хора, включително сред членовете на управляващата партия, държавната и общинска администрация, да излязат заедно с хората на площада и да кажат СТИГА!


Те, не по-зле от нас знаят за какво става дума, но страхът изцяло е превзел умовете им.
Днес те трябва да знаят, че ние не сме срещу тях, ние сме срещу тези, които ги използват като фасада, за да извършват престъпленията си срещу нацията.


Държавата не може да бъде силова групировка, която управлява чрез страх.
Държавата не е ничия собственост. Тя е общ договор между всички, които живеят заедно на тази територия.


Нейната роля е да подкрепя, а не да напада собствените си граждани.
Днес всички заедно трябва да кажем НЕ на ликвидирането на държавността в България и да извоюваме за втори път демокрацията в страната си.


Дължим го на тези след нас!

 

Facebook, Асен Асенов




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8776 |03.09.2020 Асен Бонджев: Полицай с бокс на снощния протест. Ето така Мутрата ни управлява 11 години . 14| 4874 |02.09.2020 Асен Бонджев: Изкараха тежката артилерия . 16| 6764 |29.08.2020 Асен Бонджев: 81-годишният чичо Вълко иска ”преди да си отиде от този свят, да изгони разбойниците от България” . 6| 6472 |27.08.2020 Красен Станчев: Искат да бетонират прокуратурата като политически орган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads